“خبرگزاری امروز” همان طور که دیدید ابتدا گروه جم اعلام کرد که سریال “کوزی گونی” به قول خودشان “فقط” از یاه ست و آن هم فقط ** پخش خواهد شد. اما نتیجه کار چه بود؟ به طور SD آن هم با فورمت ۱۶:۹ از شبکه GEM TV در حال پخش است.
سریال مدرسه شبانه روزی چه طور؟ مگر این سریال هم نمی گفتند “فقط در یاه ست”، اما آن هم قرار است از ۱۸ خرداد (چه تاریخ آشنایی) از شبکه GEM TV در هاتبرد پخش شوند. در صورتی که قبلا می گفتند به دلیل کپی رایتی که این سریال دارد نمی توان از هاتبرد پخش شود و ظاهرا همه این حرف ها دروغی برای بازارگرمی بوده است.
جم با دستان خودش یاه ست را نابود می کند، نیازی به کمک دوست و دشمن نیست. همین که شبکه های فارسی دیگر، به معنای واقعی کلمه، “اجازه” روی ایر رفتن در یاهست را ندارند (حتی اگر خود یاه ستی ها هم تکذیب می کنند) یعنی نابودی یاه ست!
یعنی چه؟ بیایند ۹۰۰ شبکه ** و SD و ULTRA ** راه اندازی کنند و برنامه های همدیگر را تکرار کنند؟
کوزی گونی به صورت SD روی GEM TV پخش می شود دیگه چه نیازی به نسخه SD شبکه ای مثل RIVER بود؟
سر و ته کل شبکه های یاه ست را بزنید می شوند آرشیو شبکه GEM، فقط با کیفیتی بالاتر اما این چه فایده ای دارد؟
دیدن سریال های ۹۰۰ قسمتی ترکیه ای با کیفیت ** چه فایده ای دارد؟
متاسفانه خود GEM هم نمی داند چه کار می کند. چندی پیش یکی از همکارانم مطلبی درباره “پکیج GEM اولین پکیج ایرانی” نوشته بودند که در واقع صحیح نبود.
اولا اولین پکیج ایرانی IRIB ها هستند، باید گفت اولین پکیج ایرانی خارج از کشور. ثانیا، به نظر شما درست است روی یک پکیجی که ۲۴ ساعته سریال ترکیه ای پخش می کند نام “ایرانی” گذاشت؟ آیا صحیح است روی ۵-۶ شبکه که هفته ای یک بار تغییر نام می دهند نام پکیج را گذاشت؟
اگر این طور است شبکه های PMC و TV Persia و IRAN MUSIC هم یک پکیج هستند؟ وقتی پول هنگفتی دست یک مدیریت مغرور و نا آینده نگر بیفتد، نتیجه اش همین هست که یک سال تبلیغ کنند مردم رسیور ** دی بخرند و یاه ست نصب کنند، بعد از ۱ سال متوجه بشوند تمام تصمیماتشان غلط بوده و باید شبکه ها را SD کنند و در واقع مستقیما به دارندگان رسیور های ** توهین کنند. فراموش نمی کنم روز های نخست فقط برای ذوقی که داشتیم رسیور ** دی و یاه ست را برای ۱۰ شبکه ** و ۱۰ شبکه SD گروه GEM نصب کردیم تا المپیک ببینیم، اما همان موقع چه پشت پایی به ما زدند!
به افتتاح شبکه ها در دقیقه ۹۵ وسط افتتاحیه المپیک باید می فهمیدیم این ها سرمایه گذاری کرده اند که پول برداشت کنند، نه این که به خلق خدمت کنند! یعنی واقعا این گروه با این همه پول و ابزار آلات سرویس ** و حداقل ۵ فرکانس از ماهواره یاه ست، هزینه خرید ۲ سریال امریکایی ندارد که به جایش سریال ترکیه ای می خرد؟ فکر می کنید این گروه دلش به حال من و شما سوخته است؟ خیر، هر ** دیگر این پول و درامد را از بازرگانی داشت، اگر وطن پرست بود، واقعا به مردمش خدمت می کرد. این را قبول دارم که تا ۱۰ سال دیگر هم صدا و سیما نمی توانست شبکه ** راه اندازی کند و اگر هم می کرد، پخش ** دعای کمیل به صورت زنده، متریال کل شبکه بود، اما داشتن شبکه ** به چه قیمت؟ آیا این شبکه های ** بی ثبات که هنوز اسم و رسمی ندارند که بتوان به آن اعماد کرد، با شبکه های ** دیگر کشور ها قابل قیاسند؟ می گویند چرا انتقاد می کنی، تو که به ازای دیدن شبکه ها پول نمی دهی! اما چرا، پول داده ام، وقت گذاشتم تبلیغ کردم. با آبرویم برای آنان تبلیغ کرده ام! پول داده ام رسیور ** دی و دیش جداگانه برای یاه ست خریداری کرده ام. این حقش نیست که با من بیننده که تفاوتم با دیگران در منتقد بودنم و قلم دستم است، این طور رفتار شود. من را نفهم قلمداد کنند و هر کاری دوست دارند بکنند! انگار ۴ نفر دور هم نشسته اند و صبح از خواب بیدار می شوند و تصمیم می گیرند شبکه بزنند، بعد از ۱ هفته پشیمان می شوند و … کسی گفت چرا اثری از شبکه های زیر در یاه ست نشد؟
MG TV, TV PERSIA, Persian Toon, ICC, 01. PNG و …
آیا بهتر نیست، شما هم یک دهم من یک هزینه کنید و با این شبکه ها یک تماس بگیرید و بگویید چرا به یاه ست هنوز نیامده اند؟ به راستی که مردم ما حافظه تاریخی بسیار بسیار ضعیفی دارند …
ای کاش هنوز همان GEM Music و GEM Classic هاتبرد بودند و بس
|