پیرامون بازگشت دوباره فارسی ۱ خبرگزاری امروز: بدون شک فارسی۱ نقش مهمی در ارتقا کیفی دیگر کانالهای فارسی زبان داشت .درواقع چک محکم رو این کانال به دیگران زد تا به فکر ارتقا برنامه های خودشون بیوفتن .فارسی۱ با هجمه بسیاری مواجه شد .سریالهای کلمبیایی که به زعم نویسندگان داخلی و بعضا جو گیر شده اینترنتی !خیانت رو در خانواده ها رواج داد و همه بدبختی جامعه ایرانی به گردن فارسی۱ افتاد !این در حالی بود که سریالهای خانوادگی کره ای کم نبودن و فرار از زندان و ۲۴ دو سریال مطرح امریکایی نادیده گرفته شد !این تبلیغات منفی باعث شد این شبکه در ترانسپاندر ۱۱۱۳۷ هاتبرد با پارازیت جهانی روبرو شود و حتی تغییر فرکانس به ۱۱۳۱۷ که اون زمان وجود نداشت ولی اوپن این فرکانس به فارسی۱ داده شد که در عرض یکساعت نابود شد !فارسی ۱ به بدر فرکانس۱۲۱۱۱ و نایلست ۱۲۴۳۷ و همزمان روی ۱۱۳۱۷ هاتبرد ادامه داد ولی ارسال پارازیت جهانی همزمان برروی سه ماهواره که واقعا بی سابقه بود حرکتی که حتی برای بی بی سی فارسی هم تا الان اتفاق نیوفتاده !فارسی۱ که احترام به بیننده رو ید ک میکشید به یوروبیرد۹ ترانسپاندر ۱۱۷۲۷ متعلق به arqiva رفت تا در امان باشه و سریالها بدون حتی یک شب قطعی ادامه پیدا کرد تا فارسی۱ به یوتلست رسید . فارسی۱ در یوتل هم موفق بود تا اینکه من و تو و جم گروپ با برنامه های تازه پیداشون شد و این هم مصادف شد با افت کیفی سریالهای فارسی ۱ ….همچنین دور بودن از هاتبرد و تنها در یک ماهواره پخش شدن و همچنین ارسال پارازیتهای محلی برروی یوتلست باعث شد این کانال از نگاهها دور بماند و همه دنبال من و تو جم گروپ باشند . فارسی ۱ از ۱۸خرداد باز میگردد با سریالهای جدید ایا این کانال خواهد توانست با تنها در یک ماهواره پخش شدن و انواع مشکلات با رقبای خودش مانند من و تو با پخش در سه ماهواره و جم گروپ با چندین کانال متنوع sd /** با پخش در دو ماهواره (با کمترین پارازیت)مقابله کنه؟و باید گفت فارسی ۱ از ۱۸خرداد پا به نبردی نا برابر خواهد گذاشت با رقبای تا دندان مسلخ خودش و به عقیده شخص من اگر میشد فارسی۱ پخش در ماهواره دوم رو هم تو برنامه های خودش بزاره وضعیت بسیار بهتر واین نبرد عادلانه تر خواهد بود .گزینه من برای ماهواره دوم یوروبیرد۲ در مدار ۲۵٫۵ درجه شرقی یا ماهواره تازه اجرایی شده azer space میباشد . |