نمایش پست تنها
قدیمی 06-08-2013, 01:30   #745
mehrabjan
کاربر سایت
 
mehrabjan آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
نوشته ها: 1,592
تشکر: 1
تشکر شده 21 بار در 21 ارسال
پیش فرض

“خبرگزاری امروز” شبکه AAA فامیلی همانطور که قبلا اعلام کرده بود سریال آمریکایی جدید The Client List را از ۲۵ خرداد ماه هر شب روی آنتن می برد که این سریال برای صحنه های بسیاری دارد که قرار شده است در ساعت دوازده و نیم هر شب پخش شود! البته اگر تکرارش ظهر نباشد و فرزندان در گاهی خانواده ها به دنبال تماشای آن نروند ، خوب بعضی خانواده ها این مسایل در بین افراد خانواده مطرح نیست اما در اکثر خانواده های ایرانی مسئله مهمی تلقی می شود.

این سریال در مورد زنی به نام Riley Parks با بازی Jennifer Love Hewitt می باشد که پس از اینکه همسرش او و بچه هایش را ترک می کند ، مجبور می شود برای امرار معاش و جبران بدهی های خونواده در یک اسپا به عنوان ماساژور مشغول به کار شود ولی داسنان آنطور که باید پیش نمیرود و هرشب کنار یک نفر سپری خواهد کرد که داستان این سریال را به جلو خواهد برد. این اولین سریالی است که با درجه سنی -۱۶ پخش برای فارسی زبانان پخش می شود.
درجه بندی فیلم ها و سریال ها در جهان برای درک بهتر به صورت زیر است :
گروه:G همه سنین قادر به تماشای این فیلم ها هستند و هیچ محدودیتی برای تماشای این فیلم ها وجود ندارد.
گروه G فیلم های این گروه هم مناسب همه سنین است اما به خانواده ها هشدار داده می شود که بهتر است آنها نیز همراه کودکان حضور داشته باشند.
گروه PG-13 : کودکان زیر سن ۱۳ سال اجازه ندارند تا برای تماشای فیلم بدون حضور بزرگ تر به سینما بیایند.
گروه :R افراد پایین تر از ۱۷ سال می بایست برای تماشای فیلم های این گروه تحت نظارت بزرگ تر ها به سینما بیایند.
گروه :NC-17 هیچ فرد ۱۷ ساله یا پایین تری حق دیدن این رده فیلم ها را ندارد.
گروه بدون رده یا NR : فیلم هایی که درجه بندی نشده باشند در این رده قرار می گیرند. معمولاً خانواده ها از این فیلم ها استقبال نمی کنند و اگر شکایتی علیه این فیلم ها بشود، MPAA دست به اقدام قانونی علیه فیلم خواهد زد.
اما در ایران درجه بندی یک فیلم سینمایی، اولین بار در ایران در زمان نمایش فیلم ˈمصائب شیرینˈ ساخته ˈعلیرضا داوودنژادˈ در سال ۱۳۷۷ شمسی مطرح و تماشای آن برای افراد زیر ۱۸ سال ممنوع شد.در برخی شبکه های تلویزیونی نیز برای درجه بندی سنی آثار، کارهایی انجام شده اما هیچ گاه به صورت یک حرکت با برنامه و مدون درنیامد و پس از چندی فراموش شد.درجه بندی سنی موجب می شود تا خانواده ها با اطلاع پیشین از محتوای فیلم قدرت انتخاب داشته و با رضایت و احساس امنیت بیشتری به سالن سینما رفته و یا به تماشای تلویزیون بپردازند.
به گزارش امروزنا ، نیازهای متفاوت مخاطبان مختلف ضرورت درجه بندی سنی فیلم را دو چندان می کند و تماشای فیلمی در خصوص مسائل اجتماعی از جمله دختران فراری، اعتیاد، فحشا، آدم ربایی، طلاق و نظیر آن ممکن است برای کودکان و نوجوانان مناسب نباشد.سینما و تلویزیون برای ورود به لایه های اجتماع و یا پاسخ به حس هیجان مخاطبان، ناگزیر از پرداختن و نمایش خشونت است و کمتر کسی است که دیدن صحنه های خشن را برای کودکان و نوجوانان مجاز بداند.
پرداختن به شوخی های کلامی در برخی از برنامه های سینمایی و تلویزیونی، هر چند موجب تفریح و سرگرمی بزرگسالان می شود اما می تواند آثار زیانبار تربیتی برای کودکان و نوجوانان داشته باشد.درجه بندی سنی فیلم باعث می شود تا دست اندرکاران هنر هفتم از ابتدا یک دید کلی نسبت به مخاطبانشان داشته باشند و آثار خود را با توجه به نیازها و ذایقه آنان تولید کنند و از ورود به مسائل عمیق اجتماعی واهمه ای نداشته باشند.

در کل امروزنا تحلیل و تصمیم گیری را به شما مخاطب فهیم می سپارد.
mehrabjan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول