با تاييد مفقود شدن پاسپورت/مديربرنامه-- ردي: بزرگواران استقلال دستور پيگيري داده-اند رضا فيض-بخش خبر مفقود شدن پاسپورت دروازه-بان استراليايي استقلال را تاييد كرد و گفت كه چند روز گذشته از باشگاه با او تماس گرفتند و اين خبر را دادند.
مدير برنامه-هاي ليام ردي در گفت-وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره مفقود شدن پاسپورت اين بازيكن استراليايي استقلال اظهار كرد: چند روز گذشته از باشگاه با من تماس گرفتند و گفتند كه پاسپورت اين بازيكن گم شده است. من هم با قلعه-نويي و قتح-الله-زاده تماس گرفتم و آ-ن-ها را در جريان اين مسئله گذاشتم. اين بزرگواران هم دستور دادند تا سريعا مسئله مفقود شدن پاسپورت ردي پيگيري شود.
وي افزود: از آنجايي كه هم اميد داشتم كه پاسپورت او پيدا شود و همچنين از طرف ديگر به دليل اينكه باشگاه تعهدات مالي خود را انجام نداده بود، خواستم اين خبر را به ردي نگويم اما دو روز قبل پس از بازي با ابومسلم مجبور شدم به او بگويم كه چه اتفاقي افتاده است.
رضا فيض-بخش درباره مدت زمان صدور پاسپورت ردي گفت: قطعا تا دو، سه روز ديگر پاسپورت اين بازيكن آماده نمي-شود اما فكر مي-كنم زمان صدور پاسپورت او از 5 ـ 6 ماه هم كمتر باشد.
__________________ |