نمایش پست تنها
قدیمی 12-08-2012, 19:06   #347
mehrabjan
کاربر سایت

mehrabjan آواتار ها

تشکر شده 21 بار در 21 ارسال

برنامه ******* با اجرای کامبیز حسینی به خاطره ها پیوست

برنامه ******* که مدتی پیش ناگهان از تلویزیون پارسی زبان صدای آمریکا قطع شده بود و پس از مدتی قرار بود بار دیگر سری جدید این برنامه تلویزیونی با اجرای کامبیز حسینی از شهر نیویورک بر روی ایر برود،برای همیشه به خاطره ها پیوست.ساعاتی پیش کامبیز حسینی یکی از مجریان و تهیه کنندگان برنامه ******* در صفحه فیسبوک خود از جدا شدن خود از بخش پارسی صدای آمریکا خبر داد.

لازم به یادآوریست برنامه ******* مدت زیادی هر جمعه به مجری گری کامبیز حسینی و سامان اربابی از تلویزیون پارسی زبان صدای آمریکا به مدت 30دقیقه پخش میشد.این برنامه تلویزیونی به دلیل نگاه طنز آمیز 2مجری خوش ذوق و توانا خود به مسائل سیاسی روز ایران توانسته بود توجه قشر کثیری از جوانان را به خود جلب کند.در حال حاضر صفحه برنامه ******* در وبسایت فیسبوک بیش از 992هزار نفر عضو دارد.به جرات می توان گفت برنامه ******* سیاسی ترین و پر مخاطب ترین برنامه تلویزیون پارسی زبان صدای آمریکا بود.همچنین می توان ازاین برنامه طنز تلویزیونی به عنوان پر بیننده ترین برنامه تلویزیونی در بین برنامه های رسانه های پارسی زبان ماهواره ای نام برد.

متوقف شدن ناگهانی پخش برنامه ******* از تلویزیون پارسی صدای آمریکا،موجب اعتراضات گسترده طرفداران این برنامه تلویزیونی به بخش پارسی صدای آمریکا و مدیریت این تلویزیون پارسی زبان در آن زمان شد.کامبیز حسینی مجری محبوب و خوش ذوق برنامه ******* ساعاتی پیش در صفحه فیسبوک خود طی اطلاعیه ای اعلام کرد:"بنده رسما فعالیتم با صدای آمریکا در تاریخ ۲۰ دسامبر امسال به پایان خواهد رسید و این بدان معنی است که دیگر برنامه ای به نام ******* با حضور بنده بوجود نخواهد آمد.از تمام شما که در این مدت همراه من بودید و درخواست داشتید که ******* دوباره پخش شود از صمیم قلب ممنونم. متاسفانه در طول این مدت به دلایل اداری نمی توانستم توضیحی بدهم. عدم توانایی در جواب دادن به درخواست ها شما کابوسی بود که به پایان رسید! ... از صدای آمریکا بابت تریبونی که به مدت چند سال در اختیارم قرار داد تشکر می کنم. در طول مدت همکاری ام با این رسانه و زمانی که ******* را تولید می کردم همکاران بسیار خوبی مرا همراهی کردند که از همه ی آنها ممنونم و برایشان آرزوی موفقیت می کنم. شما به عنوان مخاطب طنز سیاسی ایرانی عامل اصلی موفقیت ******* بودید و همراهی شما دلگرمی این سال های من بود. دم شما گرم." خبر جدایی کامبیز حسینی از بخش پارسی صدای آمریکا موجب ناراحتی بسیاری از طرفداران این برنامه تلویزیونی شد.برنامه ******* و اجرای بی نظیر کامبیز حسینی مجری خوش ذوق و جوان برنامه تلویزیونی ******* بدون شک در خاطر میلیون ها نفر ایرانی خواهد ماند و انتقاد های صریح او از ذهن میلیون ها ایرانی پاک نخواهد شد.
mehrabjan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول