خبر خوش برای رسانه های فارسی زبان! ضمن عرض پوزش به خاطر نبود چند روزه ام به دلیل حضور در نمایشگاه الکامپ تهران! دوستان عزیز، طبق دوندگی های همکارانم و سختی ها و حرف هایی که بعضا از برخی از مردم و خود شما شنیده شد مبنی بر گیر دادن الکی به قوانین جم، هم اکنون از طرف یکی از شبکه های تلویزیونی پر بیننده فارسی خبردار شدیم برخی محدودیت ها و خصوصا برخی قوانین من در آوردی که قبلا بر روی فضای خالی خریداری شده توسط جم بر روی یاه ست قرار داده شد، به طور کامل رفع شدند که بدین معناست که شبکه های تلویزیونی جدید به زودی بر رو این ماهواره روی ایر خواهند رفت. لازم به ذکر است که در طی یک تیزر که مدتی قبل دیده بودم اما جالب است که از من و تو هنوز پخش نشده است، گفته شده بود که آکادمی موسیقی گوگوش امسال علاوه بر پخش SD، به صورت HD نیز پخش خواهد شد! حال این به چه معناست هنوز مشخص نیست و چیزی که مشخص است این است که خبرهای خوبی در راه است. یکی از دوستان و از بچه های با معرفتی که در یکی از همین شبکه های تلویزیونی فارسی با من در ارتباط بودند فرمودند دلیل قطعی های شبکه ای GEM بر روی ماهواره یاه ست روی ایر رفتن شبکه های جدید فارسی بر روی این ماهواره است که همین روز ها عملی خواهند شد!