شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > انجمن اخبار , مطالب و تازه های روز جهان > بخش اخبار روز > اخبار فناوری اطلاعات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-11-2014, 21:27   #1
ali
مدیر بازنشسته
 
ali آواتار ها
 
تاریخ عضویت: May 2013
نوشته ها: 5,911
تشکر: 0
تشکر شده 10 بار در 10 ارسال
پیش فرض فروشندگان محصولات دیجیتالی ضرر می*کنند؟

ماه*های اسفند و فروردین برای فعالان و کارشناسان بازار کامپیوتر فصل حسابرسی و محاسبه سود و زیان و مرور سال سپری شده از لحاظ مالی و کاری است.

در این ماه*ها فعالان صنفی چه از رده فروشگاهی باشند و چه واردکننده و چه فروشنده، به بررسی آنچه طی یکسال گذشته کاشته و برداشته*اند پرداخته و از این اطلاعات برای اتخاذ سیاست*های تجاری در سال نو استفاده می*کنند. این یک رسم یا عادت در بازار تمام کالا و از جمله بازار کامپیوتر و تجهیزات دیجیتال است. امسال نیز فعالان بازار کامپیوتر به عادت هر سال ماه*های پایانی سال را برای حسابرسی گذاشتند و در خلوت بازار شب عید فرصتی یافته و سر میز حساب و کتاب نشستند، اما گویا فعالان صنف آی*تی و دیجیتال مانند سال*های قبل چندان رغبتی به این کار نداشته و به عبارتی دست و دلشان به محاسبه میزان زیان یا سود حاصله در یکسال اخیر نرفت.
یک نگاه اجمالی به وضعیت بازار کامپیوتر در سالی که گذشت این بی*رغبتی را توجیه می*کند، هرچند که کارشناسان می*گویند؛ کسبه و فعالان بازار، کالاهای خود را در طول سال با نرخ روز دلار آزاد به فروش می*رساندند و این کمی*عجیب است که از ضرر و زیان می*گویند، اما در هر حال براساس اظهارات فعالان صنفی کاهش تقاضا و حجم فروش ضربات مهلکی به بدنه بازار کامپیوتر در یکسال اخیر وارد آورده است. این موضوع بهانه*ای شد تا ما با لحاظ کردن بی*رونقی بازار سال گذشته و به*ویژه بازار شب عید کامپیوتر به بررسی و وضعیت یکساله بازار آی*تی بپردازیم. اگر به این موضوع علاقه*مندید این گزارش را بخوانید:

بازار کامپیوتر 92 در یک نگاه
بازاری با تغییرات سریع، مداوم و غیرمنطقی قیمت. این تعریف بسیاری از گروه*های مرتبط با بازار کامپیوتر از بازار سال 92 کامپیوتر است.
رکود، افزایش مشکلات وارداتی، رشد هزینه*های جانبی و... نیز اتفاقاتی هستند که اکثر فعالان و کارشناسان در تعریف بازار سال 92 به آنها اشاره دارند.
به گفته کارشناسان؛ بازار سال گذشته بسیار بی*رونق و آشفته بوده است. گروهی نیز بر صفت «ترین» تاکیدی ویژه داشته و اعلام کرده*اند؛ در سال گذشته بی*رونق*ترین، کم*سودترین و بی*نظم*ترین سال برای صنف آی*تی و دیجیتال بوده است.
آنها که گناه تمام این اتفاقات را بر گردن نوسانات و رشد نرخ دلار آزاد می*دانند اعلام کردند؛ نوسانات نرخ دلار آزاد بیش از رشد قیمت دلار آزاد بر بی*سامانی وضعیت بازار تاثیر گذاشته است. زیرا افت و خیز گاه و بی*گاه قیمت امید تغییرات خوب را در دل خریدار و احتمال بروز تغییرات بدتر را برای فروشنده زیاد کرده و موجب می*شود بازار تحت تاثیر این تصاویر ذهنی قرار گیرد. به*طور کلی فعالان بازار و کارشناسان معتقدند؛ بازار سال 1392 آنقدر بی برکت و کم رونق بود که دست و دل کسبه به محاسبه صورت*های مالی نمی*رود.

نگاهی بر روند قیمت*ها در بازار سالی که گذشت
قیمت کالاهای حوزه کامپیوتر و دیجیتال، از اوایل فروردین ماه تا خرداد ماه سال 92 همپای نوسانات نرخ دلار (سه هزار و 350 تا سه هزار و 300 تومان) متغیر بود. اواخر خرداد ماه نیز به*دلیل بروز زمزمه*هایی در مورد تغییر دولت و... نرخ دلار به رقم 3 هزار و 600 تومان رسید. اما آغاز نوسان شدید اواسط خرداد ماه بود؛ زمانی که نرخ دلار از حدود 3 هزار و 600 تومان در اواسط خرداد ماه به 3 هزار و 300 تومان در اواخر این ماه و به 3 هزار و 380 تومان در اواسط تیر ماه سال 92 و به 3 هزار و 100 تومان در اواخر تیر رسید. این در حالی بود در این زمان زمزمه*هایی در مورد لغو برخی از تحریم*ها به گوش می*رسید.
اواسط مردادماه با رشد ناگهانی نرخ دلار آزاد به حدود 3 هزار و 280 تومان قیمت*ها در بازار کامپیوتر به ناگاه افزایش یافت؛ افزایشی که حتی کاهش 100 تومانی نرخ دلار آزاد طی روزهای بعد نتوانست شعله قیمت*ها را در بازار کامپیوتر پایین بکشد.
در نهایت اواخر مرداد ماه با رسیدن نرخ دلار آزاد به*رقم 3 هزار و 100 تومان اندکی قیمت*ها در بازار کامپیوتر کاهش یافت. البته عوامل دیگری در کاهش قیمت این کالا در بازار تاثیرگذار بود که کاهش تقاضا برای لپ*تاپ در مقایسه با تبلت یکی از دلایل مهم این کاهش قیمت عنوان شده است. در هر حال قیمت*ها در بازار لپ*تاپ همچنان با دلار 3 هزار و 100 تا
3 هزار و 180 تومان محاسبه می*شد؛ اما اواسط شهریور با رشد 200 تومانی نرخ دلار دوباره در بازار لپ*تاپ شاهد رشد قیمت و البته خودداری از عرضه برخی از کالاها از سوی فروشندگان بودیم. روند صعودی قیمت دلار که از اواسط شهریورماه شروع شده بود، نهایتا در اوایل مهرماه با کاهش نرخ دلار آزاد به رقم 2 هزار و 940 تومان متوقف شد. از آن زمان تا سوم مهر ماه روند قیمت*ها تقریبا ثابت بود؛ اما از چهارم مهر ماه تا اواخر مهرماه نرخ دلار آزاد بین رقم*های 3 هزار و 40 تا 3 هزار و 100 تومان در نوسان بود که این موضوع به کاهش حجم تقاضا منجر شد. از اواسط مهر ماه تا اواخر آذر ماه هم وضعیت بازار تا حدودی ثابت بود و نرخ دلار به رقم*های مذکور با افت و خیزی کم مواجه بود؛ اما از اواخر آذر ماه و اوایل بهمن با به نتیجه رسیدن جریان مذاکرات هسته*ای، بازار خرید و فروش کامپیوتر روزهای متفاوتی را آغاز کرد و انتظارات خریداران از بازار به رکود شدید بازار منجر شد.
به هم خوردن آرامش بازار و ثبات قیمت*ها، اظهارات ضد و نقیض درباره حجم موجودی کالاهای این حوزه در بازار و عدم تعادل بین عرضه و تقاضا برخی از اتفاقاتی است که از فردای روز امضای توافق*نامه هسته*ای در بازار کامپیوتر با آن مواجه شدیم؛ اتفاقاتی که سرعت وقوع آنها موجب شده است گروه*های گوناگون مصرف*کننده و حتی فروشنده و عرضه*کننده در تصمیم درست برای خرید و فروش دچار سردرگمی شوند. البته کمی بعد نرخ دلار با حدود 40 تا 50 تومان کاهش و به رقم 2 هزار و 890 تا 900 تومان رسید، اما این کاهش قیمت دلار موجب رونق بازار نشد. تا اوایل بهمن یا شاید اواسط بهمن اوضاع به همین منوال ادامه داشت، تا اینکه برخی از شرکت*های مطرح آمریکایی در اوایل بهمن ماه از لغو برخی از تحریم*ها برای ورود کالا*های کامپیوتری به ایران خبر دادند که از دو هفته پس از انتشار این خبر روند قیمت دلار صعودی شده و بازار با ریزش شدید تقاضا مواجه شد. رشد و بی*ثباتی نرخ دلار آزاد روی رقم*های 3000 تا 3100 تومان و حتی گاه بیشتر در ماه*های بهمن و اسفند در شرایطی که بازار به شب عید دل بسته بود، موجب بروز خسارات شدیدی به فعالان بازار شد؛ به طوری*که بسیاری از کسبه در روزهای پایانی سال واحدهای فروشگاهی را به حالت نیمه*تعطیل در آوردند. به این*ترتیب در آخرین ماه*های سال هم بازار به شدت بی*رونق بود و این بی رونقی تا زمان حال ادامه دارد.
__________________
عزیزان توجه کنند اکانت تست اراعه میگردد..
فروش اکانت های سیسیکم با بهترین کیفیت و بدون قطعی فول پکیج

سه ماهه:23هزار تومان+8روز رایگان
شش ماهه:35هزار تومان+15روز رایگان
یک ساله:70هزار تومان+2ماه رایگان
فروش اکانت های پر قدرت و تضمین شدهmgcamd:
شش ماهه:70هزار تومان
ali آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ


مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



اکنون ساعت 20:49 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University