شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > انجمن اخبار , مطالب و تازه های روز جهان > بخش اخبار روز > اخبار داخلی

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-20-2013, 16:44   #1
کاربر فعال
 
Federal.Police آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
محل سکونت: ***** **
نوشته ها: 903
تشکر: 0
تشکر شده 53 بار در 46 ارسال
icon002 باهنر: احمدي نژاد را بعدها شناختيم

قانون: ساعت هشت صبح، اینجا تهران است دفتر جامعه اسلامی مهندسین ومن منتظر دیدار با دبیر کل این حزب یعنی مهندس محمد رضا باهنرهستم. مهندس باهنر که هر ایرانی با شنیدن نام او به یاد رشادت*هاي برادر شهیدش محمد جواد باهنر می*افتد.

وی از جمله اصولگرایانی است که در طی این چند ساله که از انقلاب اسلامی می*گذرد بر سر مواضع اصولگرایی خود مانده است و مانند برخی دیگر از اصولگرایان از ویژگی پرچم که هر سمتی که باد بیاید می*روند خصلتی را بر نگزیده است. خود درباره فعاليت*هاي سياسي*اش مي*گويد:«سابقه تشکیلاتی - سیاسی ما برمی گردد به زمان حزب جمهوری اسلامی که من در شورای مرکزی حزب جمهوری بودم، زمانی که مقام معظم رهبری دبیر کل این حزب بودند.



بعد از آن نیز تشکل*های صنفی و سیاسی را راه*اندازی کردیم که من از موسسین جامعه اسلامی مهندسین بوده*ام و درحال حاضر نیز 6 دوره است که دبیر کل جامعه مهندسین هستم و در جبهه پیروان خط امام و رهبری نیز همواره نايب رئیسی این جبهه را با وجود برادر بزرگوارمان آقای عسگر اولادی که پدر معنوی جبهه هستند وریاست جبهه به عهده ایشان است بر عهده داشتم.»


وقتی از کاندیدا توری وی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده پرسیدم با تاکید براینکه هیچ امر غیر ممکنی در عالم سیاست وجود ندارد، گفت: قصد کاندیدا شدن در انتخابات را ندارم. این در حالی است که کوهکن، رئیس واحد سیاسی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفته است: «اگر دو نفر کاندیدای ریاست جمهوری باشند یکی از آن*ها حتما باهنر است». با این دیدگاه اولین سوال را با حال هوای انتخاباتی پرسیدم:


مواضع سیاسی جبهه پیروان و جامعه روحانیت مبارز در انتخابات آینده چیست؟ نظر شما در خصوص آرایش سیاسی جناح*ها و گروه*های دیگر در انتخابات پیش رو چیست؟
در کل از این نکته نمی*توانم بگذرم که همیشه در انتخابات تلاشمان این بود که بین اصولگرا*ها وحدت به وجود بیاوریم.


همانطور که گفتید و ما آینده را پیش بینی می*کنیم انتخابات سه قطبی است. قطب اول اصولگرایان هستند که مهم*ترین تشکل*ها جبهه پیروان خط امام(س) ورهبری با ۱۵ تشکل هستند. البته جامعه روحانیت وجامعه مدرسین گاه وارد انتخابات در حد مصداق نیز می*شوند ولی گاه نه *فقط خط و مش کلی انتخابات را پیگیری می*کنند. در هر انتخابات مثل انتخابات دوره نهم حضور جدی وپیگیری را داشتند و در حال حاضر نیز مباحثی دارند و نمی*توانیم برای آن*ها تعیین تکلیف کنیم. هر چه را که مصلحت بدانند، انجام می*دهند ولی در کل انتخابات را*** رها نمی*کنند. آن*ها تکلیف شرعی دارند و احساس وظیفه می*کنند که مردم را هدایت و راهنمایی کرده وسیاست*های کلان را طراحی کنند و اگر مصلحت دانستند وارد مصادیق نیز می*شوند.


قطب دیگر اصلاح طلبان هستند، البته فتنه گران جایی برای حضور در انتخابات ندارند مواضعی که ایشان اتخاذ کرده، مواضع جبهه پیروان خط امام ورهبری نیست؛ حتی مواضع موتلفه نیز نیست و موضع شخصی ایشان است. دیگری مجموعه دولت وآقای احمدی*نژاد است که آن هم برای خود پدیده خاصی است که آن را هم باید خودشان تعریف کنند. ما گاهی اوقات احساس می*کنیم نرم افزار این آقایان را نمی*شناسیم به همین دلیل باید محتاطانه درباره آن*ها صحبت کرد. ولی درکل مواضع ثابت و مشخصی را از ایشان ندیدیم و سیاست*های کلی ایشان را نیز قابل نقد می*دانیم.


در این میان اما افرادی از همفکران شما نظیر آقای عسگر اولادی اظهارت متفاوتی را اتخاذ کرده*اند، شما این نظرات را چگونه ارزیابی می*کنید؟
در رابطه با اظهارات اخیر آقای عسگر اولادی؛ باید با خود ایشان صحبت کنید. این مواضعی که ایشان اتخاذ کرده مواضع جبهه پیروان خط امام ورهبری نیست؛ حتی مواضع موتلفه نیز نیست و موضع شخصی ایشان است. اگر بخواهیم جلو برویم همه فتنه*های دنیا زیر نظر شیطان است و آمریکا و صهیونیسم نیز از تبارشیطان هستند که تحت حکومت شیطانند و به صورت انسان متجلی شده*اند. اگر فردی کسی را بکشد، دیگر کشته است حال اگر بگوید با نیت طرف را کشته یا بدون نیت فرقی با هم ندارد. هر اسمی برای سران فتنه بگذارید از جنایت*های آن*ها نمی*توان گذر کرد که برای بهم زدن تعادل در کشورو جدا کردن مردم از نظام تلاش کردند. برای اینکه بیداری اسلامی در دنیا را که برخاسته از تفکر اسلام و امام (س) بود را برعکس جلوه دهند و در ***نهایت تلاش کردند که اسلامی بودن نظام را زیر سوال ببرند. ازاین رو آن*ها حق ورود به صحنه سیاست ومدیریت کشور را ندارند. چرا که خسارت*ها وضرر وزیان*هایی که وارد کردند غیر قابل جبران است.


آقای مهندس بحث کاندیداتوری شما به کجارسید، به طور کامل منتفی شد؟
بله بنده قصد کاندیدا شدن درانتخابات ریاست جمهوری را ندارم، البته همان*طور که می*دانید باید این نکته را در نظر داشت که در عالم سیاست هیچ مسئله غیر ممکنی وجود ندارد.


به اعتقاد شما جبهه*های تازه تاسیس نظیر جبهه پایداری چگونه در انتخابات ریاست جمهوری نقش ایفا می*کنند؟
به اعتقاد بنده گروه*هایی نظیر جبهه پایداری در انتخابات حضور پر رنگی خواهند داشت. بخشی ازجبهه پایداری به جناح دولت نزدیکی دارند وبخشی دیگر نیز به اصولگرایان نزدیک هستند. اگر بخواهیم آرایش دقیق*تر آن*ها رابدانیم باید منتظر گذر زمان باشیم. فکر می*کنم اگر بخواهیم تشکیلاتی و از منظر جریان*شناسی به انتخابات پیش رو نگاه کنیم انتخابات سال آینده سه قطبی خواهد بود واگر اتفاق مهمی نیافتد به احتمال زیاد انتخابات مثل انتخابات سال ۸۴ خواهد بود یعنی انتخابات به دور دوم کشیده می*شود.


آقای مطهری و برخی دیگر از چهره*های سیاسی از*هاشمی رفسنجانی درخواست کردند که برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری اعلام حضور کند. آیا شما با این رویه موافقید؟
من فکر می*کنم که حضورآقای*هاشمی رفسنجانی به عنوان کاندیدا در صحنه انتخابات به هیچ وجه به مصلحت خودشان و مصلحت کشور نیست و این مسئله را خودشان نیز اعلام کردند که بعنوان کاندیدا نخواهند آمد.


با توجه به سخنان آقای*هاشمی چرا شاهد پافشاری برخی جریانات برای کاندیداتوری ایشان هستیم؟
همانطور که قبلا گفتم در عالم سیاست هیچ چیز غیر ممکن نیست. اما اگر آقای*هاشمی من را مورد مشورت قرار دهد به او می*گویم که کاندیدا نشود، همان*گونه که در سال ۸۴ نیز به ایشان توصیه کردم که کاندیدا نشود. اما ایشان مصلحت خودشان را می*دانند و همین*طور می*توانند در انتخابات تاثیر*گذار باشند و باید تلاش کنند که انشاا... با سیاست*های کلی نظام همراهی کرده و تلاش کنند که ما آینده خوبی را برای کشور رقم بزنیم.


بعضی از اصولگرایان و حتی اصلاح*طلبان از حضور مشایی به عنوان یک کاندیدای قوی در انتخابات می*ترسند به نظر شما این شخص می*تواند از فیلتر*های شورای نگهبان گذر کرده ورقیب مهمی باشد؟
من این را قبول ندارم که این فرد شخصیت قوی است. شخصی اسم بچه*اش را گذاشته بود رستم ومی ترسید به او نزدیک شود. صحنه انتخابات به هیچ وجه به مصلحت خودشان و مصلحت کشور نیست. در ***نهایت هم شورای نگهبان تصمیم می*گیرد. اما در نظر سنجی*ها نیز ایشان در حد واندازه یک کاندیدای قوی نیست.


یکی از معیارهای ریاست جمهوری این است که فرد رجل سیاسی باشد. آیا این فرد جزو رجل سیاسی محسوب می*شود؟
تصمیم گرفته بودیم که برای رجل سیاسی تعریف خاصی داشته باشیم ولی این کارمغایر با قانون اساسی بود ما مذاکراتی نیز با شورای نگهبان داشتیم و به شورای نگهبان توصیه کردیم که برای واژه*های رجل سیاسی و رجل مذهبی محتوایی تعریف کند، چرا که در اصل اگر یک شخص* واقعا هم مومن باشد درتعریف رجل مذهبی نمی*گنجد. درصدر اسلام نیز این قضیه صدق می*کرد. زمان پیامبر (ص) تمامی یاران ایشان دارای*شان ومنزلت خاصی بودند ولی دلیلی نداشت هریک از این شخصیت*های مومن و باتقوا در مسائل حکومتی نیز دخالت داده شوند.


با توجه به این*که مدت زمانی است دولت ومجلس در دست اصولگرایان است به نظر شما آیا در انتخابات بعدی این موازنه بر هم می*خورد یا اصولگرایی همچنان حاکمیت را در دست خواهد داشت؟
من فکر می*کنیم در کشور هیچ راه و روزنه امیدی به غیر از اصولگرایی وجود ندارد. یعنی به طور حتم باید رئيس*جمهور بعدی اصول*گرا باشد و فردی بیاید تا پارامتر*های کشور رادر رابطه با مسائل اقتصادی و معیشتی مردم و نیز فشارهای خارجی وسیاست*های بین الملل وبرخی مسائل فرهنگی را با یک تیم قدرتمند جلو ببرد. * این تیم باید پیشرفت کشور را در راستای سند چشم انداز پیگیری کند؛ * کاری که بسیار مهم و سنگین است. چرا که متاسفانه باید گفت جریان فتنه که امتحان بدی را پس داد و به گروه انحرافی نیزهیچ اعتمادی نیست چرا که این گروه پدیده جدیدی است و حرف*های عجیب وغریبی می*زند وگاهی سوء استفاده*های مالی وموردهای دیگر نیز در پرونده*شان به ثبت رسیده است.


از این رو راه نجات کشور رفتن به سمت اصولگرایی است و اصولگرا*ها نیز باید یک تیم قدرتمند را سازماندهی کنند وکار راجلو ببرند.


از این رو چرا در دوره روی کار بودن اصولگرا*ها شاهد مشکلات معیشتی و اقتصادی در کشور بودیم؟
ظرفیت*های کشور از لحاظ طبیعی ومالی بسیار بالاست ازهمه مهم*تر از نظرنیروی انسانی متعهد با ضریب هوشی بالا، بسیار غنی هستیم و این نقطه عطف را در وضعيت اقتصادی حال حاضر کشور می*توان مدیریت کرد. شاید برخی*ها به ویژه دولتی*ها بخواهند که تمام تقصیر*ها را به گردن تحریم بیندازند. آری تحریم*های خارجی به ما فشار آورده اما من فکر می*کنم که فشار نا*بخردی*های داخلی از تحریم*ها بیشتراست و می*طلبد با مبارزه جدی، تدبیر، عقل، خرد گرایی واحترام به خرد جمعی، مشورت*پذیری واستفاده از همه ظرفیت*های نیروی انسانی کارهای مفید انجام داد وان شاءا... در آینده، فضا هم فضای روشنی است.


به نظر شما مدارا کردن اصولگرایان وکوتاه آمدن آنان در برابر احمدی*نژاد سبب شد که دولت در برابر آن*ها و به ویژه مجلس ایستادگی کند؟
در این رابطه یک خبرنگار از من سوال کرد تو چرا از احمدی*نژاد سال ۸۴ دفاع می*کردی ولی ازاحمدی ۸۹ دفاع نمی*کنی، من گفتم احمدی*نژاد تغییر نکرده من اطلاعاتم در رابطه با او افزایش پیدا کرده است. حتی اگر به احمدی*نژاد حسن*ظن داشته باشیم دو ایراد بزرگ به وی وارد است؛ یکی اینکه به هیچ وجه به خرد جمعی اعتقاد ندارد. خرد جمعی به مجلس ختم نمی*شود، دردولت نیز احمدی*نژاد اهل گفت*و*گو نیست. وقتی وی به نتیجه*ای می*رسد باید انجام شود. حال وزرا جرات دارند به آن رای ندهند! دوران این نوع حکومت کردن گذشته و این نوع حکومت برای قرون وسطي است که یک نفر فرمان می*داد و همه تایید می*کردند. عالم*ترین، متدین*ترین، خردمند*ترین فرد نیز نیاز به خرد جمعی دارد وباید توجه داشت که در حال حاضر دنیا را سازمان*ها و سیستم*ها و احزاب مدیریت می*کنند. برای مثال پزشکی که به مجلس راه می*یابد باید در تمام مسائل رای دهد ولی نمی*تواند بگوید که در تمام رشته*ها تخصص دارد؛ چرا که این حرف انحراف و خطاست. باید خرد جمعی کار کند رئیس دولت در ضمن اختیاراتی که دارد باید با خرد جمعی جلوبرود. از این مهم نیز نمی*توان گذشت که وزرا در ضمن اینکه مسئولیت دارند، یک سری اختیارات هم دارند که نباید سلب شود. آن*قدر که در طول این دولت عزل وزیر داشتیم در سی سال گذشته نداشتیم. اما اين*امربه معناي این نیست که رئیس جمهورهای قبلی مقتدر نبودند اما قرار نیست هر کسی که کوچک*ترین مخالفتی داشت حذف شود. دومین ایراد احمدی*نژاد این است که درحرکت*هاو رفتار*ها ازیک سیاست کلان پیروی نمی*کند؛ برای مثال دولت اعلام می*کند که درصد بیکاری در کشور بالاست. این در حالی است که بیکاری با تورم و نقدینگی در ارتباط است و ما نمی*توانیم یک مسئله را به تنهایی حل کنیم از این رو باید یک سبد سیاستی طراحی کنیم تا چنانچه دولت خواست مسئله اشتغال را حل کند از طرف دیگر تورم انفجاری نداشته باشیم. در اوایل، دولت احمدی*نژاد تا حدودی دراین سیاست موفق بود و برای نمونه در بحث مسکن توانست تا حدی قیمت*ها را کنترل کند ولی در ادامه مانند فنری فشرده شده آزاد شد به گونه*ای که در حال حاضر شاهد هستیم که بانک مسکن تنها برای مسکن مهر چهل هزار ميلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکاراست.


اجازه بدهید سوالات را در زمین مجلس پیش ببریم شما به عنوان نايب رئیس مجلس اطلاع دارید دولت چه تعداد از مصوبات مجلس را اجرا نکرده است؟
ما قبول داریم که احمدی*نژاد گاهی قوانین را اجرا نمی*کند ولی من معاون نظارت مجلس بودم و این قوانین را رصد می*کردم به این صورت نیست که هر قانونی را دولت اجرا نکرده، بلکه ۹۰ درصد آن را اجرا می*کند و ده درصد باقی مانده نیز دوصورت دارد، صورت اول این است که استدلال کنند امکان اجرای قانون وجود ندارد وما هم می*گوییم اشکال ندارد و دولت می*تواند دلایل خود را برای مجلس بیان کند که چرا این قانون امکان اجرا ندارد. صورت دوم که بسیار معدود اتفاق می*افتد قوانین تصویب شده*ای است که دولت می*گوید من آن را قبول ندارم وآنجاست که مجلس می*گوید قانون تورا قبول ندارد. البته گاهی قانون نیز نقص دارد که با هماهنگی و همدلی قابل حل شدن است و اگر کسی بگوید من قانون را قبول ندارم ما در برابرآن از تمام امکاناتمان استفاده می*کنیم تا دولت را موظف کنیم قانون را اجرا کند. اما این امر هزینه دارد وباید بخشی از وقت مجلس صرف شود تا دولت واداربه اجرای قانون شود. حال این سوال پیش می*آید که چرا این ظرفیت*ها باید به جای حل مسائل مملکت صرف تفهیم قانون به دولت شود؟


در صورت اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه*ها امکان استیضاح رئیس جمهور وجود دارد؟
تا مجلس فاز دوم هدفمندی یارانه*ها را تصویب نکند دولت حق اجرای آن را ندارد. اما با توجه به*شناختی که از دولت وجود دارد امکان اجرای آن هست و اگر بخواهد آن را اجرا کند، باید به مردم پول بدهد. اما این پول را از کجا می*خواهد بیاورد؟ دولتی که با کسری بودجه عمومی مواجه است و نتوانسته بودجه عمرانی را تخصیص بدهد و اصلا پولی وجود ندارد که بخواهد اختصاص دهد. شاید دولت بخواهد کاغذ چاپ کند ودراختیار مردم قرار دهد که نه مجلس اجازه این کار را می*دهد ونه دولت این اقدام را انجام می*دهد. در این باره دستور رئیس جمهور کافی نیست واگر وی دستوری خلاف قانون دهد مسئولان ذی ربط مکلف به اجرا نیستند و اگرهم اجرا کنند باید پاسخگو باشند و صرف اینکه دستور از مقام بالا*تر است کافی نیست.


آیا این طرح استخدامی دولت در ادامه مخالفت*ها با مجلس است و یا یک طرح انتخاباتی است؟
این طرح استخدامی مصوبه*ای در دولت داشت که رئیس مجلس طبق اصل ۱۴۲ قانون اساسی آن را با مصوبات مجلس تطبیق داده و اعلام نظر کرد که این مصوبه تخلف قانونی است واین*کار نباید صورت گیرد.


پس چرا این مسئله را رئیس جمهور دررسانه ملی مطرح کرد؟
این بحث در حد حرف است و حکم صادره را کسی امضا نمی*کند.
Federal.Police آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
احمدي, باهنر, بعدها, را, شناختيم, نژاد


مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



اکنون ساعت 18:58 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University