شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > انجمن تلفن های همراه ( Mobile) > بخش گوشی های آندرویدی

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-04-2013, 22:26   #1
کاربر فعال
 
Federal.Police آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
محل سکونت: ***** **
نوشته ها: 903
تشکر: 0
تشکر شده 53 بار در 46 ارسال
آموزش های آندروید از صفر

آندروید (پلتفرم تلفن همراه) از ویکی پدیا، دانشنامهٔ آزاد : آندروید یک پلتفرم نرم افزاری، یک پشتهٔ راه حل ها و یک سیستم عامل open source مبتنی بر لینوکس برای گوشی های موبایل می باشد که توسط گوگل ساخته شده است .
اندروید نام سیستم عاملی است که گوگل با همکاری ده ها شرکت دیگر برای گوشی های تلفن همراه می سازد.[۱] اندروید بر پایهٔ گنو/لینوکس ساخته شده است.
گوگل سیستم عامل خود که ویژه دستگاه های قابل حمل مثل تلفن همراه و نوت بوک است را با هدف رقابت با سیستم عامل هایی چون ویندوز موبایل ، سیستم عامل آیفون و سیمبیان عرضه کرده است.



چند وقت پیش وقتی که گوگل در مورد ساخت یک سیستم عامل جدید خبر داد، خیلی ها فکر کردند که گوگل می خواهد سیستم عاملی برای رایانه های شخصی بسازد. چندی بعد شایعه هم شد که گوگل قرار است یک گوشی تلفن همراه با سیستم عامل مخصوص خود وارد بازار کند. اما شرکت گوگل نقشه های دیگری در سر داشت که به زودی همه ما تاثیر آن ها را در گوشی های نسل جدید خواهیم دید.
Android به زبان ساده سیستم عاملی است برای دستگاه های موبایل و گوشی های هوشمند که توسط بیش از 30 کمپانی معروف پشتیبانی می شود. آندروید اوپن سورس است و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از Android SDK برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند. در واقع آندروید بستری را فراهم می کند تا برنامه نویسان بتوانند هرچه سریعتر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کند. آندروید به معنای واقعی “باز” (=Open) است، یعنی برنامه نویس می تواند از تمام قدرت یک تلفن همراه استفاده کند. آندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان می دهد تا بتوانند اپلیکیشن های قدرتمند و کاربردی برای کاربران بسازند.
تمام برنامه ها برای آندروید یکی اند. آندروید فرقی میان یک برنامه third-party و توابع هسته سیستم عامل در اجرا نمی گذارد و هر دو می توانند دسترسی مساوی به قابلیت های گوشی داشته باشند. گوشی هایی که سیستم عامل آندروید را خواهند داشت به کاربرشان اجازه می دهند تا از تمام قابلیت های یک گوشی هوشمند بهره ببرند. کاربران این گوشی ها به معنای واقعی می توانند دستگاه خود را بر اساس سلیقه ی خود تغییر دهند و محیط سیستم عامل گوشی خود را سفارشی و شخصی سازی کنند. حتی کاربران می توانند برای گوشی تعیین کنند که عکس هایشان با چه برنامه ای باز شود.

ویژگی ها و خصوصیات آندروید :

  • آندروید تمامی تکنولوژی های اتصال (=Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, Bluetooth و Wi-Fi را پشتیبانی می کند.
  • آندروید از فرمت های مختلف فایل های مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می کند.
  • SMS, MMS و XMPP فرم هایی هستند که آندروید برای ارسال پیغام های متنی یا همان SMS از آن ها پشتیبانی می کند.
  • مرورگر موجود در آندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته است.
  • SQLite نرم افزاریست که برای ذخیره داده ها و مدیریت بانک های اطلاعاتی سبک در آندروید در نظر گرفته شده است.
  • ماشین مجازی جاوا (=Java Virtual Machine) در آندروید به صورت پیش فرض تعبیه شده است.
  • تمام برنامه های آندروید باید به زبان جاوا نوشته شوند. البته این نسخه از JVM برای دستگاه های موبایل بهینه شده است.
  • ابزارهای مختلف آندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می شوند.
  • این ابزارها شامل کتابخانه ها، خطایاب، شبیه ساز گوشی و یکم پلاگین برای اکلیپس است.
  • آندروید از سخت افزارهای مختلف همچون GPS و دوربین های متنوع پشتیبانی می کند.
  • تصاویر و فایل های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.



توسعه برنامه های کاربردی در آندروید سریع، راحت و لذت بخش است : گوگل دسترسی آسان به ابزارهای سودمند و کتابخانه های بسیاری را برای توسعه و تولید برنامه های کاربردی مبتنی بر آندروید فراهم کرده است، که برنامه نویسان می توانند با استفاده از آن ها هرچه سیع تر و راحت تر برای آندروید برنامه تولید کنند. این ابزارها شامل خطایاب، شبیه ساز گوشی، کتابخانه ها، اسناد، کدهای نمونه و یک پلاگین برای اکلیپس است. برنامه نویسی برای آندروید به زبان جاوا انجام می گیرد. توابع خود آندروید نیز با استفاده از جاوا پیاده سازی شده اند. آندروید فقط قادر است کدهای مدیریت شده (=Managed Codes) را اجرا کنید و قادر به اجرای کدهای Native نخواهد بود.
آندروید سیستم عاملی بر اساس لینوکس : این سیستم عامل بر اساس هسته سیستم عامل لینوکس توسعه یافته است. در واقع مدیریت و بهینه سازی حافظه، ارتباط با سخت افزار و سرویس های سیستم، امنیت، مدیریت پردازش ها و مدیریت منابع دستگاه موبایل را هسته لینوکس انجام می دهد و آندروید فقط لایه ایست که ارتباط میان کاربر و سیستم عامل را برقرار می کند. این لایه نرم افزاری بوسیله جاوا پیاده سازی شده است و به همین علت قادر به اجرای کدهای Native نخواهد بود. آندروید همانند لینوکس اوپن سورس خواهد بود و توسعه دهندگان بیشماری بر روی آن کار می کنند.
با Eclipse برای آندروید برنامه بنویسید : همانطور که قبلاً گفتم برنامه نویسی برای آندروید بوسیله زبان جاوا انجام می شود. گوگل جهت راحتی برنامه نویسان پلاگینی برای اکلیپس ارائه داده که آن ها بتوانند با استفاده از قدرت اکلیپس برای آندروید برنامه تولید کنند. شما ابتدا باید Eclipse را از اینجا دریافت کنید و سپس این پلاگین را روی آن نصب کنید. بعد از این در قسمت پروژه های اکلیپس گزینه ای به نام Android اضافه خواهد شد که می توانید با استفاده از آن به زبان جاوا و با قدرت اکلیپس برای آندروید برنامه بنویسید.


لینوکس از ویکی پدیا، دانشنامهٔ آزاد : لینوکس (به انگلیسی: Linux) نام یک سیستم عامل رایانه ای است که معروف ترین نمونه نرم افزار آزاد و گسترش به روش اُپن سورس (متن باز) شناخته می شود. در واقع تنها باید هستهٔ لینوکس را لینوکس نامید، اما به طور معمول این واژه به سیستم عامل های یونیکس مانندی (یا گنو/لینوکسی) اطلاق می شود که بر مبنای هستهٔ لینوکس و کتاب خانه ها و ابزارهای پروژه گنو ساخته شده اند. به مجموعه ای از نرم افزارهای بنا شده بر اجزای گفته شده توزیع لینوکس (linux distribution) می گویند که به طور معمول شامل ابزارهای گسترش نرم افزار، پایگاه های داده، سرویس دهنده های وب مثل آپاچی، محیط های رومیزی مانند گنوم و کی دی ای و ایکس اف سی ای و مجموعه های اداری مانند اُپن آفیس هستند.
در ابتدا لینوکس برای استفادهٔ ریزپردازنده ها با معماری ۸۰۳۸۶ اینتل طراحی شده بود؛ اما امروزه انواع گوناگون معماری ها را پشتیبانی می کند و در انواع و اقسام وسایل از کامپیوترهای شخصی گرفته تا ابر رایانه ها و تلفن های همراه به کار می رود. این سیستم عامل که در ابتدا بیشتر توسط افراد مشتاق گسترش پیدا می کرد و به کار گرفته می شد، توانسته است پشتیبانی شرکت های سرشناسی چون آی بی ام و هیولت-پاکارد را به دست آورد و با بسیاری از نسخه های خصوصی یونیکس رقابت کند. طرفداران لینوکس و بسیاری از تحلیل گران این موفقیت را ناشی از استقلال از فروشنده، کم هزینه بودن پیاده سازی، سرعت بالا، امنیت و قابلیت اطمینان آن می دانند.






پیشینه : در سال ۱۹۸۴ میلادی ‏ریچارد استالمن که رئیس بنیاد نرم افزارهای آزاد بود پروژه گنو (GNU) را آغاز کرد. در این پروژه که یک **** نرم افزاری محسوب می شد برنامه نویسان با یکدیگر همکاری می کردند که این همکاری تا به حال نیز ادامه دارد.
آن زمان بیشتر ابزارهای پروژه گنو که با زبان برنامه نویسی سی و اسمبلی نوشته شده بود آماده کار بود و تنها یک هستهٔ مناسب و آزاد کم بود. حتی سیستم عامل مینیکس نیز با وجود در دسترس بودن کد منبع آن، آزاد نبود و حق نشر مخصوص داشت. کار در پروژه گنو به سمت طراحی یک هسته مناسب متمرکز می شد اما به نظر می رسید که برای ایجاد این هسته حداقل چند سال دیگر زمان نیاز است.
این تأخیر برای لینوس تُروالدز قابل تحمل نبود. بنابراین خودش دست به کار شد و با الهام از کد مینیکس کار را آغاز کرد. سرانجام در ۲۵ اوت سال ۱۹۹۱ در ساعت ۲۰:۵۷ (به وقت گرینویچ) پیامی تاریخی به گروه خبری comp.os.minix از طرف لینوس بندیک تُروالدز ارسال شد. او یک دانشجوی فنلاندی بود که آن زمان در دانشگاه هلسینکی درس می خواند.
متن پیام او چنین بود:
«سلام به هر کس که آن بیرون از مینیکس استفاده می کند.من هم اکنون روی سیستم عاملی آزاد برای رایانه های ‎‏AT ۳۸۶(۴۸۶)‎‏ کار می کنم (فقط برای سرگرمی؛ مانند پروژهٔ گنو بزرگ و حرفه ای نیست). از ماه آوریل کار را آغاز کرده ام و هم اکنون این سیستم عامل آماده است و کار می کند. دوست دارم از دیدگاه دیگران در مورد سیستم عاملم با خبر شوم. چه آنان که مینیکس را دوست دارند و چه آنان که دوست ندارند. چرا که سیستم عامل من تا حدی شبیه به مینیکس است.در حال حاضر (۱٫۰۸)bash و(۱٫۴۰) gcc را بر روی آن دارم و چیزهای دیگری که به نظر می رسد همه درست کار می کنند. این بدان معناست که طی چند ماه آینده چیز به دردبخوری فراهم خواهم کرد و دوست دارم بدانم مردم بیشتر چه امکاناتی لازم دارند. به هر پیشنهاد و نظری خوش آمد می گویم اما قول نمی دهم که آن را انجام دهم!
لینوس (torvalds@kruuna.helsinki.fi).پ.ن. - بله این نرم افزار آزاد است. البته قابل انتقال بر روی انواع دیگر رایانه نیست (چرا که دستورات AT۳۸۶ را به کار می برد) و ممکن است غیر از سخت دیسک AT چیز دیگری را پشتیبانی نکند. این همه چیزی است که من دارم!»

لینوکس برخلاف مینیکس (یک سیستم عامل ساده نوشته شده توسط پروفسور آندرو تاننبام که برای آموزش طراحی سیستم عامل به کار می رفت) که از معماری میکروکرنل استفاده می کرد، با ایده هسته های مونولیتیک طراحی شده بود. اولین نسخهٔ لینوکس در سپتامبر ۱۹۹۱ در اینترنت منتشر شد. دومین نسخه آن به فاصلهٔ کمی در اکتبر همان سال منتشر شد.[۱] از آن پس هزاران برنامه نویس و هکر در سراسر دنیا در این پروژه شرکت کردند. مقالهٔ «کلیسای جامع و بازار» مدل گسترش هسته لینوکس و نرم افزارهای مشابه را تشریح می کند.
پنگوئن تاکس نشانه و مایه خوش شانسی هستهٔ لینوکس است. لینوس تُروالدز مالک علامت تجاری لینوکس است که به عنوان «نرم افزار سیستم عامل رایانه برای تسهیل در استفاده و عملیات رایانه» به ثبت رسیده است.




مجوز : هستهٔ لینوکس و بیشتر بخش های گنو تحت اجازه نامه عمومی همگانی گنو (جی پی اِل) منتشر می شوند. جی پی ال لازم می داند که تغییرات کد منبع و کارهای مشتق شده نیز تحت مجوز جی پی ال منتشر شوند.

گنو/لینوکس :
ریچارد استالمن
از آن جایی که ابزارهای گنو که بخش عمدهٔ توزیع های لینوکس را تشکیل می دهند از پروژه سیستم عامل آزاد گنو (که بسیار سابقه دارتر از هستهٔ لینوکس است) ریشه گرفته اند، ریچارد استالمن و بنیاد نرم افزار آزاد درخواست کرده اند که سیستم ترکیب شده (از هستهٔ لینوکس و ابزارهای گنو) بدون توجه به نام توزیع اش، «گنو/لینوکس» خوانده شود.
برخلاف این که بعضی از توزیع ها (مانند «گنو/لینوکس دبیان») از این نام استفاده می کنند، بسیاری تنها به گفتن «لینوکس» اکتفا می کنند. تفاوت بین هستهٔ تروالدز و سیستمی که شامل این هسته است، همیشه باعث سردرگمی ست و نام گذاری همچنان بحث انگیز باقی مانده است.




توزیع های لینوکس : لینوکس تقریباً همیشه یکی از اجزاء یک توزیع لینوکس (به انگلیسی: Distro) است. توزیع های لینوکس توسط افراد، گروه های نه چندان متشکل و سازمان های حرفه ای گوناگون ایجاد می شوند. این توزیع*ها شامل تعدادی نرم*افزار سیستم و برنامه های کاربردی به همراه روالی مشخص برای نصب آن ها بر رایانه هستند. توزیع ها معمولاً برای منظورهای مختلفی از جمله محلی سازی، پشتیبانی از یک معماری خاص، کاربردهای بی درنگ (real-time applications) و سامانه های توکار (embedded systems) به وجود می آیند و برخی از آن ها آگاهانه تنها از نرم افزارهای آزاد استفاده می کنند.
یک توزیع همه-منظورهٔ معمولی شامل هسته لینوکس، کتاب خانه ها و ابزارهای گنو، پوسته های خط فرمان و انبوه بی شماری از نرم افزارهای کاربردی از مجموعه های اداری و سیستم پنجره ای اِکس گرفته تا مفسرها، ویرایشگرهای متن و ابزارهای علمی است.

گستره : در بیش از یک میلیارد دلار: برآورد اندازه گنو/لینوکس که مقاله تحقیقی است بر روی توزیع رِدهت ۷٫۱، تعداد خطوط کد منبع (source lines of code – SLOC) ۳۰ میلیون عنوان شده است. در این تحقیق با استفاده از روش (Constructive Cost Model – COCOMO) برآورد شده است که بر روی این توزیع نزدیک به ۸ میلیون نفر-سال کار گسترش انجام گرفته است. چنانکه این نرم افزار با روش های متعارف خصوصی گسترش می یافت، هزینه گسترش اش در ایالات متحده با روش های گسترش متعارف خصوصی بالغ بر ۱/۰۸ میلیارد دلار (با قیمت دلار سال ۲۰۰۰) می شد.
بخش بزرگی از کد (۷۱٪) با زبان برنامه نویسی C نوشته شده است اما از بسیاری از زبان های دیگر همچون ++C، لیسپ، اسمبلی، پرل، فرترن، پایتون و زبان های اسکریپت نویسی گوناگون استفاده شده است. اندکی بیش از نیمی از خطوط کد، تحت مجوز عمومی گنو (جی پی اِل) هستند. هسته لینوکس ۲٫۴ میلیون خط کد است و ۸٪ کل کد را تشکیل می دهد.
در پژوهشی که پس از آن انجام شد، به نام شمردن سیب زمینی ها: اندازه دِبی ین۲٫۲ همان تحلیل بر روی لینوکس دِبی ین ۲٫۲ انجام گرفت. این توزیع دارای بیش از ۵۵ میلیون خط کد بود که هزینه گسترش اش با روش های گسترش متعارف خصوصی بالغ بر ۱٫۹ میلیارد دلار (با قیمت دلار سال ۲۰۰۰) می شد.

کاربردهای سیستم عامل های شکل گرفته بر پایه لینوکس : در گذشته یک کاربر لینوکس برای پیکربندی و نصب سیستم خود، نیازمند دانش بالایی از رایانه بود. این دلیل به علاوه جذاب بودن دسترسی به درون سیستم، باعث شده بود که به طور سنتی کاربران لینوکس را (بر خلاف کاربران ویندوز یا مَک اواِس) کسانی شکل بدهند که با تکنولوژی بیشتر دمخور هستند. افرادی که معمولاً با القاب «هَکِر» و «گیک» شناخته می شوند. این نگرش در سال های اخیر با افزایش راحتی کار در لینوکس و گسترده شدن استفاده از بسیاری از توزیع ها، اعتبار خود را از دست داده است. لینوکس در بازار سرورها و کاربردهای ویژه (مانند پردازش تصویر و سرویس های وِب) پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده و در حال ورود به بازار بزرگ رایانه های رومیزی است.
لینوکس اساس مجموعه نرم افزار سرور موسوم به ل.آ.م.پ ((ل)ینوکس، (آ)پاچی، (م)ای اس کیوال, (پ)رل/(پ)ی اچ پی/(پ)ایتان) را تشکیل می دهد که میان گسترش دهندگان وب محبوبیت گسترده ای کسب کرده است. بدلیل پایداری و انعطاف لینوکس، این سیستم عامل حضور پررنگی به عنوان سیستم عاملی برای کامپیوترهای کارساز دارد. بر اساس آمار در سال ۲۰۰۸، از میان ۱۰ تا از معتبرترین شرکت هاستینگ دنیا، ۵ شرکت سیستم عامل لینوکس را در کارسازهای وب خود بکار می گیرند.
از لینوکس همچنین بیشتر در سیستم های کارگذاشته استفاده می شود. قیمت اندک آن باعث می شود انتخابی ایده آل برای ابزارهایی مانند سیمپیوتر (رایانه ای که برای جمعیت کم درآمد کشورهای در حال گسترش طراحی شده) باشد.
لینوکس با داشتن محیط های رومیزی مانند گنوم و کی دی ای، رابط کاربری همچون اپل مکینتاش و مایکروسافت ویندوز را در کنار دیگر محیط های گرافیکی و رابط خط فرمان یونیکس-مانند سنتی اش، عرضه می کند. هرچند نرم افزارهای گرافیکی لینوکس برای بسیاری از مصارف وجود دارند، در بسیاری زمینه ها نرم افزارهای خصوصی هنوز از گستره و میزان محبوبیت بیشتری برخوردارند.

نرم افزارهای کارسازِ تحت لینوکس : کارساز (به انگلیسی: Server) به سیستم رایانه ای پرتوانی گفته می شود که در یک شبکه برای وظیفه ای خاص، نقشی را بر عهده می گیرد. سیستم های کامپیوتری کارساز معمولا از سخت افزاری پرقدرت و نرم افزاری منعطف و پایدار برای ارائه ی خدمت مورد نظر به مشتریان زیاد استفاده می کنند. سیستم عامل های شکل گرفته بر پایه لینوکس، به دلیل پایداری و انعطاف، گزینه های خوبی برای نصب بر روی سیستم های کارساز هستند.
نمونه نرم افزارهای مشهوری که معمولا تحت لینوکس به عنوان نرم افزار کارساز استفاده می شوند:

  • سکوئید (SQUID)
  • کارساز ******-کش (Proxy-Cache)
  • بایند (BIND)
  • کارساز سامانه نام دامنه (DNS)
  • آپاچی (APACHE)
  • کارساز وب
  • پست فیکس(Postfix)
  • کارساز پست الکترونیکی
  • مای اس کیوال (MySQL)
  • کارساز پایگاه داده





گوگل از ویکی پدیا، دانشنامهٔ آزاد : گوگل شرکتی آمریکایی است که از طریق تبلیغاتی که به همراه خدمات متنوع خود ارائه می کند و یا فروش همان خدمات، بدون فرستادن تبلیغات، کسب درآمد می کند. این خدمات شامل مواردی چون جستجوی اینترنتی، ای میل، نقشه برخط، نرم افزارهای اداری، شبکه های اجتماعی و اشتراک فایل های ویدئویی می شود.



تاریخچه : دو دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد، یعنی لری پیج و سرگئی برین، گوگل را در سال ۱۹۹۸ تأسیس کردند. این شرکت خصوصی در ماه ژوئن ۱۹۹۹ / تیر ۱۳۷۹ رسمأ با سرمایه تأسیس ۲۵ میلیون دلار معرفی شد. این شرکت همراهانی را چون کلاینر پرکینز کاوفیلد و سیکوال کپیتال را پیدا کرد. گوگل سرویس و خدمات عمومی اصلی خود را در وب سایت خود در Google ارائه می دهد. این شرکت همچنین سرویس جستجوی پیشرفته را برای فراهم سازی اطلاعات محتوایی نیز ارائه می دهد.






شعار و هدف گوگل : شعار رسمی گوگل «شرارت ممنوع» است که «هرگز بد نباشید» هم معنی می شود. هدف اعلام شده از طرف بنیان گزاران گوگل (لری و سرگئی)، عبارت است از : "سامان دادن تمامی اطلاعات دنیا".

فناوری گوگل : صفحه اصلی گوگل، سال ۱۹۹۸ میلادی فناوری متحول كننده جستجوی گوگل و طراحی اینترفیس مطلوب برای کاربران، گوگل را به عنوان بخشی از ماشین های جستجوی نسل جدید تبدیل کرده است. فراتر از استفاده از فناوری کلمات کلیدی، گوگل براساس فناوری رتبه صفحه (PageRank) نیز پایه گذاری شده، که این فناوری باعث می شود تا نتایج مهم تر در یک جستجو بالاتر دیده شوند.
رتبهٔ صفحهٔ یک سنجش معقول را برای اعتبار صفحات وبی که بر اساس معادله برابر ۵۰۰ میلیون متغیر و بیش از ۲ بیلیون شرایط محاسبه شدند را ایفا می کند. رتبه صفحه از ساختار پیوند عظیم وب به عنوان ابزار سازماندهی استفاده می کند. وجود یک پیوند از صفحه A به صفحه B به عنوان یک امتیاز توسط گوگل تفسیر می شود. با مجموع این امتیازها، گوگل تشخیص می دهد که کدام صفحه مهم تر است. همچنین گوگل این صفحات را تجزیه و تحلیل می کند.
مجتمع گوگل با داشتن بیش از ۱۵۰ هزار سرور[نیازمند منبع]، روش های جستجوی خودکار انسداد اینترفیس دستی است. بر خلاف ماشین های جستجوی دیگر، گوگل ساختاربندی شده تا نتایج جستجوی را به بهترین شکل برای تجارت ارائه دهد. ولی در حال حاضر جستوگر مایکروسافت bing با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی به معنی جملات پی می برد و جستجو شمارا بهتر کرده است

گروه مدیریت :

  • دکتر اریک ا. اشمیت، رییس کل و رییس هیأت مدیره
  • لری پیج، کمک مؤسس و رییس، محصولات
  • سرگئی برین، کمک مؤسس و رییس، تکنولوژی
  • امید کردستانی، معاون رییس، توسعهٔ تجاری و فروش
  • وینی روسینگ، معاون رییس مهندسی
  • سیندی مک کفری، معاون رییس، ارتباطات
  • جوان بردی، معاون رییس، خدمات جستجو
  • تیم آرمسترونگ، معاون رییس، فروش آگهی
  • اورس هولتزل، شخص گوگل
  • کریگ سیلور اشتاین، مدیر تکنولوژی



معنی گوگل : گوگل بر گرفته شده از کلمه Googol که به معنی «یک عدد یک و صد صفر جلوی آن» است که توسط میلتون سیروتا پسر خواهر ادوارد کاسنر ریاضیدان آمریکایی اختراع شده است. این موضوع «یک عدد یک و صد صفر جلوی آن»، نوعی شعار و در واقع مقصود موضوع است. بدین معنی که گوگل قصد دارد تا سرویس ها، اهداف و اطلاع رسانی و اطلاعات خود را تا آن مقدار در وب در جهان گسترش دهد.

محصولات گوگل :

  • گوگل پست (Google Mail-Gmail)
  • نوار ابزار گوگل (Google Toolbar)
  • گوگل نقشه ها (Google Maps)
  • گوگل ماه (Google Moon)
  • گوگل مریخ (Google Mars)
  • گوگل زمین (Google Earth)
  • گوگل گفتگو (Google Talk)
  • گوگل مستندات(Google Docs)
  • گوگل ویدئو (Google Video)
  • گوگل خواننده (Google Reader)
  • نول (Knol)
  • ابزار مدیر سایت (Webmaster Tools)
  • تحلیل گر سایت (analytics)
  • سرویس وبلاگ (blogger)
  • آلبوم وبی پیکاسا (Picasa Web Albums)
  • فید برنر (FeedBurner)
  • دفترچه یادداشت (Notebook)
  • گوگل سایت (Sites)
  • گوگل تمایل (Trends)
  • گوگل تلفن همراه (Mobile)
  • گوگل ادسینس (Google AdSense)
  • گوگل مترجم (Google Translate)



کاربردهای گوگل :

  • جست و جو میان سایت ها : مسلماً این کاری است که گوگل به خاطر آن در سراسر جهان معروف شده. قدرت جست و جوی عجیب و غریب و استفاده از تکنولوژی های به روز برای یافتن آن چیزی که شما می خواهید به آن برسید گوگل را به محبوب ترین موتور جست و جو گر دنیای مجازی معرفی کرده است. ماموریت گوگل ارائه بهترین تجربه جستجو دراینترنت بوسیله در دسترس و مورد استفاده قراردادن عمومی اطلاعات جهان است. گوگل، ایجادکننده بزرگترین ماشین جستجوی جهان، سریعترین و آسانترین راه پیدا کردن اطلاعات روی اینترنت راارائه می کند. با دستیابی به بیش از ۱٫۳ میلیارد صفحه گوگل نتایج را در ظرف کمتر از یک دوم ثانیه به کاربران در سراسر جهان ارائه می کند. اکنون، گوگل روزانه به بیش از ۱۰۰ میلیون تقاضای جستجو پاسخ می دهد. برای استفاده از این امکان کافی است به این سایت بروید: گوگل
  • جست و جو در میان وبلاگ ها : بهتر است بدانید که اگر می خواهید دنبال موضوع خیلی خاصی باشید وبلاگ ها بهترین مکان برای جست و جوی شما هستند به همین منظور گوگل هم امکانی را برای شما فراهم آورده است که فقط در وبلاگ ها جست و جو کنید:جست و جو بلاگ
  • جست و جو برای عکس ها : آرشیوی از ۳۵۰ میلیون عکس که از سرتا سر وب گلچین شده اند. در این بخش شما براحتی می توانید حتی بصورت فارسی دنبال عکس مورد نظرتان بگردید. در اختیار قرار دادن امکانات فراوان برای تعیین نوع عکس ، دستیابی شما را برای یافتن عکس آسانتر می سازد.یافتن عکس های مستهجن از طریق این امکان گوگل ساده نیست و این *****ینگ خودکار گوگل مورد توجه بسیاری از کشورها قرار گرفته است. شما می توانید از طریق این آدرس به جست و جوی عکس های گوگل راه پیدا کنید: جست و جو عکس های گوگلی
  • جدید ترین نقشه ها : موقع مسافرت است و نیاز به یک نقشهٔ خوب از ایران (یا هر جای جهان دارید) بهترین جا برای مراجعه سایت نقشهٔ گوگلی است. البته نقشه های ایران گوگل هنوز خیلی دقیق نیست اما مطمئن باشید که با این حجم استفادهٔ کاربران ایرانی از گوگل به زودی خیلی از ایرانی ها از این نقشه ها استفاده خواهند کرد.
  • جی میلجی میل یکی از خدمات رایگان شرکت گوگل برای ارایه پست الکترونیکی تحت وب، IMAP و POP است که هنوز مراحل آزمایشی خود را طی می کند. جی میل به طور رسمی در بریتانیا و آلمان گوگل میل نامیده می شود. در حال حاضر جی میل در حدود ۷ گیگابایت حافظه در اختیار کاربر قرار می دهد.
  • گوگل داک : استفاده از این امکان برای کسایی مفید است که تمام روز به اینترنت متصل باشند و مشغلهٔ زیادی هم داشته باشند که احتمالاً شما جزو این دسته نیستید اما بالاخره ممکن است که کسی در خانواده داشته باشید که به این چنین امکانی نیاز داشته باشد پس دست به کار شوید و امکان جدید گوگل را به وی معرفی کنید: یک دفتر کار مجازی با همهٔ امکاناتی که می خواهیم در یک دفتر کار داشته باشیم. سری به سایت سند گوگلی بزنید.
  • گروه های گوگلی : شاید بگویید که این امکان گوگل یک کپی برداری از سایت یاهو باشد اما مسئولان سایت گوگل در جواب گفته اند که این نیاز برای کاربران جمیل گوگل حس می شد پس گروه گوگل را هم راه انداختیم. گروه های گوگلی یک فضای مجازی برای شماست تا بتوانید با دوستانتان ارتباط تنگاتنگی داشته باشید. مثلاً می توانید با بچه های مدرسه یک گروه به نام مدرسه تان راه بیاندازید و هر روز در مورد اخبار مدرسه در آن گفت و گو کنید. البته برای استفاده از این امکان نیاز به جمیل داریدها. گروه گوگلی
  • دنیای عکس در دنیای مجازی : اگر عکاسید، یا به عکاسی علاقه دارید، یا دنبال عکس های خیلی خاص هستید یکی از بهترین فضاهای دنیای مجازی را گوگل به شما تقدیم می کند. کافی است به این آدرس عکس گوگلی سری بزنید، نرم افزار این امکان را دریافت کنید و از آن به بعد هر چی که دلتان می خواهد عکس هایی که گرفته اید را در معرض تماشای کل دنیا بگذارید(نگران نباشید ! این امکان در دست شماست که بگویید برای چه کسانی نمایش داده شود). البته برای این کار هم نیاز به جمیل دارید که وقتی که نرم افزار را دریافت کردید می توانید به راحتی از طریق آن جمیل بسازید.
  • موبایل گوگلی : اگر موبایل با امکان GPRS دارید مثل ایرانسل و می خواهید پنج شنبه و جمعه را در اینترنت به صورت مجانی گشت بزنید ؛ گوگل برای شما که موبایل دستتان گرفتید یک امکان جدا گانه در نظر گرفته است: موبایل گوگلی . حالا دیگر نیاز نیست از تمام امکانات گوگل به راحت ترین وجه ممکن می توانید بهره مند شوید.
  • زمین در اختیار شماست : تجسم کنید که می توانید تمام کرهٔ زمین را در عرض چند دقیقه بگردید و هر جایی که می خواهید را ببینید. مطمئن باشید شما ژول ورن دوم نیستید که «سفر به دور کرهٔ زمین در چند دقیقه» را نوشته اید بلکه یک کاربر از زمین گوگلی هستید که می توانید با داشتن یک اینترنت پر سرعت هر جای کرهٔ زمین را از آن بالا(یعنی توسط ماهواره) ببینید. شک نکنید. تنها کاری که باید بکنید گرفتن نرم افزار آن است. حال شما صاحب زمین هستید. ماه و مریخ را هم می خواهید؟ بعد از این که گوگل امکان دیدن زمین را برای مردمان کرهٔ خاکی فراهم آورد و با استقبال شدید آن ها روبرو شد به فکر این افتاد که همین کار را هم با ماه و مریخ انجام دهد. به ماه گوگلی و مریخ گوگلی سری بزنید و ببینید که آب و هوا در آن جا چطور است؟خیلی عالی بود به نظر من شما هم امتحان کنید
  • آب و هوا : صفحهٔ کار گوگل را از این سایت آب و هوای گوگلی دانلود کنید تا بتوانید به سریع ترین وجه ممکن از قدرت جست و جوی گوگل و هم چنین آب و هوای شهر تان (حتی در ایران) با خبر شوید.
  • بلاگر : یکی از محبوب ترین سایت ها برای نوشتن وبلاگ سایتی است به نام بلاگر. جالب است که بدانید که این سایت متعلق به گوگل است. پس اگر می خواهید که وبلاگ شما در صدر موارد جست و جوی گوگل قرار گیرد این سایت بهترین گزینه است.
  • یوتیوب : یوتیوب (در انگلیسی: YouTube) یکی از مهم ترین سایت های وب ۲ و معروف ترین سایت به اشتراک گذاری ویدیو است.در این بخش به مفاهیمی که در مورد آندروید باید بدانید میپردازیم ؛ شما برای اینکه از مفهوم همه چیزهایی که در بین کاربران و یا حالا همه اعضاء رد و بدل میشه سر در بیاورید پس اول نیاز دارید بدونید اصلا این اصطلاحات چی هستند و از کجا اومدن و چرا از اون ها استفاده میشه ؛ این قسمت را به صورت سوال و جواب جلو میرویم و در آینده یا اصطلاحات جدید آپدیت میشود...

    Android SDK چیست و از کجا باید دانلود کنیم ؟
    Android SDK برنامه ای است که بوسیله این برنامه میتوانید همه دستورات مربوط به آندروید را در کامپیوتر اجرا کنید . Android SDK به صورت یک پک از سود خود گوگل برای همه آندروید داران عرضه شده است اما به علت اینکه ما ایرانی هستیم و گوگل برای ما ***** میباشد پس به اجبار باید گوگل را دور بزنیم . اگر گوشی دارید که آندروید دارد پس حتما باید Android SDK را دانفلود کنید تا بتونید مراحل اولیه کارها با آندروید را انجام بدهید . Android SDK را از لینک زیر به صورت مستقیم دریافت کنید . بعد از دریافت اون را به " C:\AndroidSDK " آنزیپ کنید به علت اینکه در این انجمن این آدرس ، آدرس مرجع برای AndroidSDK می باشد .

    Android SDk Windows ( با حجم 20 مگابایت )

    ADB چیست و چه عملیاتی را انجام می دهد ؟
    ADB مخفف واژه Android Debug Bridge به معنی پل دیباگ آندروید است . این ابزار همراه با Android SDK ( در بالا دانلود کرده اید ) در اختیار قرار میگیرد و برای کنترل و ارتباط با دستگاه آندرویدی شما کاربرد دارد . این ابزار و یا بهتر بگم مجموع دستورات داخل فولدر tools از Android SDK قرار دارد . این دستورات مهمترین اطلاعاتی هستند که هر فرد آندروید داری باسد از آنها برای گوشی خود استفاده کند پس یاد گیری این دستورات از واجبات آندروید است تا شما بتوانید عملیات ابتدایی را برای گوشی خود انجام دهید . دستورات ADB بسیار زیاد هستند و بعضی از دستورات به صورت گردشی اجرا میشوند تا شما برای توقف آنها دستوری صادر کنید و اطلاعات کوچکی در هر با بررسی را در اختیار شما قرار میدهند . در زیر با دستورات SDK بیشتر آشنا میشویم .
    Android Debug Bridge Version 1.0.20
    کد:

    -d
    باعث میشود دستورات به صورت مستقیم به تنها USB متصل برود و اجراء شود ؛ اگر بیشتر از یک USB متصل باشد باعث بوجود آمدن خطا میشود .

    کد:

    -e
    باعث میشود دستورات مستقیما به تنها شبیه ساز برود و اجراء شود ؛ اگر بیشتر از یک شبیه ساز فعال باشد باعث بوجود آمدن خطا میشود .

    کد:

    -s <شماره سریال >

    باعث ارسال و اجراء دستور به طور مستقیم به این شماره سریال میشود اگر گوشی یا شبیه ساز باشد فرقی نمیکند.

    کد:

    -p <نام محصول یا مسیر آن >
    یک نام ساده محصول مثل 'sooner' و یا یک مسیر نسبی یا مطلق به فولدر خروجی یک محصول مانند 'out/target/product/sooner' ؛ اگر این دستور دقیقا مشخص نشود ، ANDROID_PRODUCT_OUT به عنوان مسیر شناخته میشود که یک مسیر مطلق است .

    کد:

    devices
    نام تمام دستگاه های متصل را لیست میکند

    دستورات مخصوص دستگاه ها

    کد:

    adb push <مبداء> <مقصد>
    کپی کردن فایل یا فولدر به دستگاه
    کد:

    adb pull <مقصد> <مبداء>
    کپی کردن فایل یا فولدر از دستگاه

    کد:

    adb sync [ <یک مسیر > ]
    کپی از کامپیوتر به گوشی فقط در صورتی که تغییرات بوجود آمده باشد
    ( برای این دستور توضیحات کامل را در Help این دستور ببینید )

    کد:

    adb shell
    اجرای Shell مقصد به صورت قردادی ( تعاملی )

    کد:

    adb shell <دستور مورد نظر>
    اجرای یک دستور در Shell مقصد

    کد:

    adb emu <دستور مورد نظر>
    اجرای دستور در برنامه شبیه ساز

    کد:

    adb logcat [ <*****-مشخصات> ]
    دیدن فایل اطلاعات دستگاه

    کد:

    adb forward <مبداء> <مقصد>
    ارسال یک اتصال از راه سوکت ها به صورت :
    • tcp:<پورت>
    • localabstract:<نام سوکت یونیکس>
    • localreserve<نام سوکت یونیکس>
    • localfilesystem:<نام سوکت یونیکس>
    • dev:<کاراکترهای نام دستگاه>
    • jdwp:<روند PID > (فقط برای مقصد)



    کد:

    adb jdwp
    نمایش همه PID های یک عملیات در یک انتقال JDWP

    کد:

    adb install [-l] [-r] <فایل مورد نظر >
    ارسال فایل موردنظر به دستگاه و نصب آن

    • [l-] یعنی فرستان برنامه به صورت قفل شده
    • [r-] یعنی اگر به نصب دوباره است اظلاعات آن حفظ شوند



    کد:

    adb uninstall [-k] <پکیج>
    از نصب خارج کردن پکیج موردنظر

    • [k-] یعنی فولدرهای Cache و Data باقی بمانند



    کد:

    adb bugreport
    برگردان همه اطلاعات از دستگاه که شاید شامل اطلاعات یک خطا باشد
    کد:

    adb help
    همین لیست که در حال توضیح دادنش هستیم را ظاهر میکند
    کد:

    adb version
    شماره ورژن را نشان میدهد

    حالت Fastboot چیست و چرا از آن استفاده میکنیم ؟
    حالت Fastboot یک پروتکل برای فلش کردن گوشی آندروید شما می باشد . این حالت دارای کد های منبع دودویی برای انواع سیستم عامل هل یعنی Mac , Windows و Linux می باشد . این حالت یک نوع فریب دادن گوشی برای انجتم کارهای پیشرفته می باشد . این حالت بیشتر برای برنامه نویسان و کسانی که اطلاعات بالایی در مورد آندروید دارند مورد استفاده قرار میگیرد . در تصویر زیر نمونه صفحه گوشی آندروید در حالت Fastboot را مشاهده می کنید . حالت ورودبه این منو برای گوشی های مختلف متفاوت است اما بیشتر با نگه داشتن Back و یا ولوم پائین در هنگام روشن شدن دستگاه به این منو وارد میشویم .


    حالت Recovery Image چیست و چرا بایید از آن استفاده کنیم ؟
    حالت Recovery Image یکی از مهمترین حالات گوشی است این منو به صورت اصلی برای همه گوشی ها وجود دارد و معمولا با گرفتن دکمه Home هنگام روشن کردن دستگاه طاهر میشود . برنامه سازان برای استفاده بیشتر از این منو دست به ظراحی های مختلف برای ایم منو زدند که اصطلاحا به آن Custorm Recovery Image اطلاق میشود . شما با استفاده از دستوراتی که در ادامه این آموزش گفته خواهد شد میتوانید Recovery Image اصلی خود را به Custome Recovery Image تبدیل کنید که با کار هم میتوانید از امکانات بی نظیر اون استفاده کنید و هم میتوانید برای گرفتن Backup از گوشی خود به طور کامل از آن بهره ببرید . در زیر ابتدا تصویری از Recovery Image اصلی گوشس Hero را مشاهده میکنید و در ادامه با آموزش قسمت مختلف Custom Recovery Image این موضوع به پایان میرسد .



    بعد از نصب Custom Recovery Image منوی Recovery Image به صورت زیر در خواهد آمد . مهمترین کارهای این منو عبارت است از :

    • نصب Rom جدید بدون دردسر و تطبیق ورژن
    • گرفتن Backup کامل معروف به Nandroid Backup
    • ریست فکتوری با یک دکمه
    • پارتیشن بندی مموری
    • نصب تم و رادیو و برنامه های جانبی به صورت Update زیپ های sign شده
    • و ...



    حالا بعد از تعویض Recovery Image که آموزش اون را در همین تاپیک میتوانید ببینید به آموزش منوها می پردازم :

    توضیحات


    • برای حرکت بین منوها از تراک بال پائین و بالا و برای انتخاب از فشار دادن تراک بال استفاده کنید .
    • همچنین از کلیدهای ولوم بالا و پائین و همچنین کلید پاسخگویی به تمای برای انتخاب اگر تراک بالتون کار نمیکنه میتونید استفاده کنید .



    دسترسی

    برای دسترسی به این منو اگر رو گوشیتون نصب کرده باشید باید یعد از خاموش کردن گوشی ، با نگه داشتن دکمه Home گوشی رو روشن کنید و Home رو نگه دارید تا منوی زیر ظاهر شود .




    امکانات این ورژن


    • دسترسی کامل به دستورات ADB در حالت Recovery
    • BusyBox ورژن 1.15.2
    • کرنال جدید که از فرمت EXT4 پشتیبانی میکند
    • فعال شدن کلیدهای جدید ( ولوم بالا و پائین و همچنین کلید جواب دادن به تماس ها )



    توضیحات منو ها



    • Reboot system now : ریبوت کردن دستگاه
    • USB-MS Toggle : فعال / غیر فعال کردن حالت Mass Storage ( وقتی فعال باشد محتویات SDCard را روی کامپیوتر ببینید )
    • Backup/Restore :


      • Nand backup : گرفتن بک آپ کامل از گوشی
      • Nand + ext backup : گرفتن بک آپ کامل کامل از گوشی و پارتیشن دوم SDCard
      • Nand restore : برگردادن بک آپ که در گزینه های بالا گرفته اید
      • BART backup : بک آپ از گوشی و از پارتیشن دوم SDCard
      • BART restore : برگردادن بک در گزینه بالا
    • Flash zip from sdcard : ریختن محتویات یک فایل زیپ درون گوشی

    • Wipe :


      • Wipe data/factory reset : پاک کردن محتویات فولدر Data و همچنین Cache
      • Wipe Dalvik-cache : پاک کردن محتویات Dalvik-cache هم از گوشی و هم از پارتیشن دوم SDCard
      • Wipe SD-ext partition : پاک کردن محتویات پارتیشن دوم SDCard
      • Wipe battery stats : پاک کردن کش باطری در فولدر Data
      • Wipe rotate settings : پاک کردن کش سنسور جاذبه در فولدر Data
    • Partition sdcard :


      • Partition SD : پارتیشن بندی SDCard
      • Repair SD:ext : تعمیر پارتیشن دوم SDCard
      • SD:ext2 to ext3 : تبدیل فرمت EXT2 به EXT3
      • SD:ext3 to ext4 : تبدیل فرمت EXT3 به EXT4
    • Other :


      • Fix apk uid mismatches : تعمیر APK های غیر سازگار در گوشی
      • Move apps+dalv to SD : انتقال همه برنامه و همچنین Dalvik-cache به SDCard ( این نصب برنامه روی SDCard نیست )
      • Move recovery.log to SD : انتقال گزارش های ریکاوری به SDCard



    Root کردن چیست و چه کارایی هایی دارد ؟



    Root کردن در اصطلاح رسیدن به فایل های سیستمی و دسترسی به آنها را فراهم میکنید . روش روت کردن گوشی های مختلف با هم متفاوت است و در همین آموزش با روش روت شدن همه گوشی ها آشنا خواهید شد . Root امکان تغییر فایل های سیستمی و تغییر دادن کدهای مختلف برای کارهای بخصوصی که میخواهید انجام دهید را به وجود می آورد .
    در اینجا به مفهوم Root و کارهایی که میتوانید با آن انجام دهید می پردازیم ...

    شما نمیدانید :

    همیشه وقتی گوشی را روت میکنید را برگشت دارید ، اما گوشی که روت نشده باشد شاید دیگر راه برگشتی نداشته باشد ؛ برای مثال گوشی G1 وقتی به RC29 آپدیت میشود و گوشی روت نشده باشد برای همیشه در RC29 میماند و در این ورپن امکان روت نیست ولی در گوشی روت همیشه راه برگشت هست

    روت برای شما چه کارهایی انجام میدهد ؟


    • کنترل کامل روی گوشی خود دارید
    • قابلیت دیدن فایل هایی که آندروید با آنها کار میکند ؛ شما میتوانید خیلی از کدهای اصلی را جایگزین کنید :
      • تم ها
      • برنامه های اصلی ( نقشه ، تقویم ، ساعت و غیره )
      • حالت ریکاوری برای انجام کارهای تخصصی ( Recovery Image )
      • Bootloader
      • جعبه ابزار ( ToolBox ) که به شما اجازه استفاده از کدهای ساده لینوکس مثل "ls " رامیدهد را میتوانید با (BusyBox ) که امکانات فراتری را دارد تعویض کنید
      • تعویض تصاویر هنگام بوت شدن گوشی
      • و اضافه کردن کدهای باینری لینوکس
    • اجرای برنامه های بخصوصی که نیاز به کنترل بیشتری در سیستم دارند :
      • Super User ( به شما اجازه میدهد تا تعیین کنید کدام برنامه به روت دسترسی داشته باشد یا خیر )
      • مدیریت برنامه برای روت ( به شما اجازه میدهد برنامه هایی را ببندید که در حالت عادی قادر به بستن آنها نیستید )
      • برنامه های جابه جایی
      • و خیلی موارد دیگر
    • تهیه Backup از گوشیتون
      • میتوانید یک پوشه روی SDcard خودتون بسازید و همه APK هایی رو که نصب کرده اید رو درون آن بریزید ؛ اگر خواستید آپدیت کنید دیگر نیازی به نصب و خرید دوباره برنامه ها نیست
    • تعویض کش Market از آدرس (browser/maps/market) به SDcard
    • تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard
    • ریبوت راحت گوشی از طریق دستورهای ترمینال (su <enter> reboot <enter>)



    وقتی گوشی روت میشود چه چیزهایی را از دست میدم ؟


    • آپدیت های کارخانه ای که برای گوشی داده میشود ( میتونید آپدیت کنید اما روت را از دست میدهید )
    • احساس اینکه فرد دیگری گوشی شما را کنترل میکند
    • احتیاج به یک برنامه مدیریت فایل مسخره که هیچی به شما نشان نمیدهد
    • و گوشی شما از گارانتی خارج میشود



    SuperUser چیست ؟
    SuperUser یک برنامه برای آندروید است که به وسیله آن میتوانید دسترسی های روت را برای برنامه های مختلف تائین کنید . برای مثال گوشی را روت میکنید اما با FileManager نمیتوانید فایل هارو به فولدر System انتقال بدید خوب برنامه SuperUser را نصب کنید و این برنامه این امکان را برای شما به وجود خواهد آورد ...
    این برنامه که با دستور SU کار میکند در هر بار از اجرا یک دستور دسترسی برای گوشی میفرستد که به صورت زیر نمایان میشود .



    با هر بار دیدن این صفحه یعنی این برنامه میخواهد به فایل های سیستمی شما دسترسی داشته باشد که شما همیشه با زدن Always Allow به برنامه اجازه دسترسی همیشگی به فایل های سیستمی را میدهید .

    Custom Rom چیست و چرا باید آن را نصب کنیم ؟
    Custom Rom ها معمولا توسط افراد نابغه در MoDaCo ساخته میشوند که بهترین این افراد هم Paul میباشد که اصطلاحا به این افراد آشپز ( Cooker ) اطلاق میشود و به عملیاتی که انجام میدهند ( Cooking ROM ) یا همان آماده کردن رام میگویند به امید داشتن کوکرهایی در این انجمن در آینده نزدیک . این رام ها برای استفاده از بالاترین امکاناتی هستند که شما میتوانید با گوشی خود به آنها دسترسی پیدا کنید . معمولا امکانات یک رام کاستوم شده عبارت است از :


    • ساخته شده برای حجم کمتر و سرعت بالاتر
    • ورژن جدید Teknologist's Custom Kernel 1.91 با پشتیبانی از فرمت های EXT4, NFS, CramFS, SquashFS 4.0
    • روت کامل بر اساس ADB و همچنین Superuser.apk
    • دارای قابلیت A2SD ؛ اگر پارتیشن دوم برای SDCard بسازید با فرمت EXT2 , EXT3 , EXT 4 برنامه ها به ظور اتوماتیک روی SDCARD نصب میشود
    • اضافه شدن Jbed Java ( اجرای بهتر برنامه های Java )
    • اضافه شدن جستجوی صوتی گوگل و موارد لازم برای این برنامه
    • دو نوع از گرافیک ها ( برای اینکه انیمیشن ها برای سرعت بهتر از بین بروند )
    • اضافه شدن android-wifi-tether 1.60 pre3 ( برنامه برای استفاده از اینترنت سیم کارت روی کامپیوتر بوسیله WiFi )
    • اضافه شدن WiFi Status ( به شما میگوید WiFi روشن است و آیا به شبکه ای وصل شده اید یا خیر )
    • اضافه شدن busybox ( دستورات بیشتری در Shell و ADB اجرا میشوند )
    • اضافه شدن Titanium Backup ( گرفتن بک آپ کامل از گوشی )
    • اضافه شدن nano 2.09 ( یک برنامه ادیت برای حالت Shell )
    • اضافه شدن امکانات SQLite
    • اضافه شدن فایل های مورد نیاز برای Debian linux
    • اضافه شدن APN های بسیار زیاد
    • پاک کردن برنامه 'Learn More' ( برای خالی شدن و کم حجم تر شدن ROM )



    Radio چیست ؟
    رادیو شاید مهمترین قسمت گوشی شما باشد ( این قسمت خظرناک ترین قسمت گوشی است و فقط با این قسمت است که شما به راحتی میتونید گوشیتون رو Brick کنید و اگر گوشیتون Brick بشه ئیگه را برگشتی نخواهد داشت )
    رادیو شامل همه فایل ها و ابزاری است که گوشی شما برای همه نوع ارتبازاتی که دارد از اون ها استفاده میکند . این ابزارها شامل همه شبکه های بیسیم و همه ارتباطات نرم افزار با مادربرد و همه سخت افزارها میشود . در انتخاب و تعویض این نوع فایل ها خیلی دقت کنید چون شاید باعث شوند که شما دیگر گوشی آندرویدی نداشته باشید .

    AP2SD یا APP2SD چیست ؟
    برای استفاده از این قابلیت حتما باید گوشی خود را Root کنید برای آموزش Root انواع گوشی ها باید به انجمن های گوشی های خاص برید و نحوه روت شدن دستگاه خودتون رو پیدا کنید .

    کار App2SD این است که همه نرم افزارهایی که User نصب میکند را به یک پارتیشن درون SDCard که فرمت اون EXT2 یا EXT3 و یا EXT4 از فرمت های پارتیشن بندی Linux هستند انتقال میدهد . این برنامه به صورت پیش فرض روی Phone/Data پارتیشن نصب میشوند . این قابلیت به شما اجازه میدهد که برنامه های زیادتری رو بتونید روی گوشی خود نصب کنید .


    روی دستگاه های G1 / Dream این برنامه باید نصب شود برای اینکه این گوشی ها فقط 256 مگابایت فلاش یا همان Rom دارند و فقط 75 مگابایت از آن میتواند برای نصب برنامه استفاده شود و این مقدار خیلی کم است و این قابلیت که برنامه به SDCard انتقال پیدا کنند و این محدودیت از بین برود بسیار کارآمد است .

    اما برای HTC Magic هر دو مدل 32A و 32B و همچنین HTC Hero که نسل های بعدی آندروید هستند و دارای Rom دو برابر دستگاه های قبلی هستند یعنی به مقدار 512 مگابایت و یک فضای 300 مگابایتی برای نصب برنامه در Phone/Data پارتیشن در دسترس هست نصب این برنامه نیاز به نظر نمیرسد .

    معمولا برای این کار باید از یک SDCard Class 6 استفاده کنید که در سرعت مشکلی نداشته باشید .
    کالاس رمها به صورت عددی داخل دایره ای روی رم نوشته شده است ...




    جالب به نظر میرسد نه ؟ اما مشکل این سیستم در کجاست ؟


    • پارتیشن دوم شما نمیتواند بیشتر 512 مگابایت باشد
    • البته اگر SDCARD شما سرعت پائین باشد برنامه ها با کندی اجرا میشوند . ( حتی اگر Class 6 هم باشد باز هم این کندی محسوس است )
    • عمر SDCard شما بسیار پائین خواهد آمد
    • قادر نیستید که SDCard رو از گوشی خارج کنید و به کامپیوتر متصل کنید و برای استفاده از SDCard باید اون رو با گوشی به کامپیوتر متصل کنید . اگر SDCard از گوشی خارج بشه باعث کرش شدن / پاک شدن و خرابی برنامه میشود .



    APK چیست ؟
    برنامه و بازیهای 3rd Party آندروید به صورت پکهایی با نام APK عرضه می شوند.APK ها به صورت فایل های زیپی هستند که آندروید قابلیت شناسایی آنها را دارد . به علت تحریم ایران از سوی گوگل امکان دسترسی به Market برای ایرانیان وجود ندارد . به همین علت فایلهای APK خیلی کم در دسترس ایرانیان قرار می گیرد . به همین علت باید دنبال روشی برای نصب اینگونه فایلها باشیم .

    می توانید فایلهای APK را از قسمت نرم افزار ها و بازیهای همین انجمن دانلود کنید .

    Brick شدن گوشی یعنی چه ؟
    وقتی گوشی شبیه یک آجر میشه و نمیتونید دیگر هیچ کاری به غیر از تعویض برد یا Jtag برای تعمیر اون انجام بدید ؛ به این حالت اصطلاحا Brick شدن گوشی میگویند .
    بعد از اینکه گوشی رو میخرید حتما با خودتون میگید خوب حالا باید از کجا شروع کنم ؟
    خوب اینجا اونجایی که باید ازش شروع کنید...
    ابتدا باید در گوشی خود بتونید برنامه و بازی نصب کنید تا به مراحل بعدی برسیم ...

    ابتدا نحوه نصب برنامه را توضیح خواهم داد ...
    با هم فایل AFM.apk را نصب میکنیم اولا به خاطر اینکه یاد بگیریم چگونه نصب کنیم و دوما این فایل منیجر برای نصب نرم افزارها و عملیات های مفید دیگر به ما کمک خواهد کرد ... فایل مورد نظر ضمیمه پست میباشد .


    • در گوشیتون به منوی Setting --> Application برید و تیک Unknown Sources را فعال کنید .
    • حالا از همان منو Setting --> Applications --> Developmnet برید و تیک Usb Debugging را فعال کنید .
    • گوشیتون رو با کابل به کامپیوتر متصل کنید و منتظر باشید تا گوشیتون رو بشناسه ؛ اگر گوشی شناسایی نشد از درایور زیر استفاده کنید .
      Google USB Driver Rev.3
    • Android SDk را از اینجا بگیرید
    • خوب حالا SDK را به این آدرس "C:\AndroidSDK " آنزیپ کنید .
    • حالا برنامه ای را که در فایل پیوست است دانلود کنید و به فولدر " C:\AndroidSDK\tools " انتقال بدید .
    • یک CMD در ویندوز باز کنید و به آدرس " C:\AndroidSDK\tools " برید .
    • در CMD دستورات زیر را تایپ کنید بعد از هر خط کلید Enter را بزنید .

      کد:

      adb -d adb devices
    • حالا باید شماره سریال دستگاه رو ببینی اگر دیدید یعنی مراحل را دزست انجام دادید . حالا این دستور را برای نصب برنامه بزنید

      کد:

      adb install AFM.apk
    • باید ارتباط با گوشی برقرار بشه و در انتها " Success " نوشته بشه . خوب برنامه با موفقیت نصب شد




    این روش برای کسانی بود که دسترسی به هیچ چیزی ندارند و میخواهند از اول شروع کنند .
    خوب حالا بعد از نصب این برنامه به همه فایل های روی مموری و گوشی دسترسی داشته باشید و همه چیزهایی که از یک File Manager انتظار دارید و با استفاده از این برنامه میتونید فایلهای APK را به راحتی نصب کنید .
    این برنامه خیلی قوی است و با اون به راحتی میتونید به قسمت های زیر دسترسی داشته باشید :

    • My Phone : دیدن فایل های سیستمی
    • SD Card : دیدن فایل های SD
    • Applicatin Manager : برای پاک کردن برنامه ها
    • Task Manager : دیدن و عملیات بر روی عملیات در حال اجراء در گوشیتون



    حالا طریقه نصب برنامه با این برنامه Linda File Manager :
    ابتدا فایل APK را به مموری خود کپی کنید .
    حالا وارد برنامه شوید و Linda File Manager را باز کنید به برگه SD Card برید و روی برنامه مورد نظر خود کلیک کنید از منو باز شده دکمه Install را بزنید و. برنامه شروع به نصب میکند و در پایان پیام اتمام نصب را به شما میدهد .



    خوب با این روش میتونید هر برنامه ای که خواستید را در آندروید نصب کنید .
    حالا برنامه ای را نصب کردید و خواستید اون رو پاک کنید چی ؟

    روش پاک کردن نرم افزارها

    به منوی Setting --> Application --> Manage Applications برید ؛ در اینجا اطلاعات کاملی از نرم افزارهای نصب شده روی گوشیتون میبینید حالا روی هر نرم افزار کلیک کنید و حالا Uninstall را بزنید و حالا با پیام Uninstall به اتمام رسید کار تما شده و برنامه مورد نظر پاک شده است .


    طریقه ریختن فایل داخل مموری :

    ۱- ابتدا گوشی خود را از طریق پورت usb به کامپیوتر وصل کنید اگر اولین بار هست که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید ویندوز بطور اتوماتیک درایور گوشی را نصب خواهد کرد

    *

    ۲- در گوشی به قسمت notifivations bar بروید و روی گزینه USB Connected کیلیک کنید
    در این هنگام از شما پرسیده میشود که آیا میخواهید مموری کارت شما Mount بشود یا خیر شما گزینه Mount رو انتخاب نمایید



    ۳- خوب شما موفق شدید و حالا میتوانید مموری کارت گوشی رو بصورت درایو فلش در ویندوز مشاهده کنید و فایلهای مورد نظر خود را براحتی به گوشی منتقل کنید



    نکته : بعد از اینکه کارتان به پایان رسید و میخواهید کابل usb رو از کامپیوتر جدا کنید قبل از اینکار ابتدا از کامپیوتر مموری کارت رو Eject کنید



    و بعد در گوشی در قسمت notifications bar روی Turn off USB Storage کیلک کرده و بعد گزینه Turn Off رو انتخاب نمایید




    کپی کردن دفترچه تلفن از سیم کارت به گوشی :

    به قسمت Contact های گوشی برید و در اونجا دکمه Menu را بزنید ؛ حالا روی Import / Export کلیک کنید و از منوی باز شده گزینه Import From Simcard را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا دفترچه تلفن شما کپی شود .


    دیدن و نوشتن فارسی در SMS :

    از برنامه SMS که آپلود شده استفاده کنید با استفاده از این برنامه میتونید پیام های فارسی رو درست و به هم چسبیده ببینید .



    بعد از نصب کیبورد برای انتخاب به مسیر Settings --> Locale & Text( Language & Keyboard ) --> Text Settings برید و Persian Soft Keyboard را فعال کنید .
    برای احضار کیبورد در درون Massage هم وقتی در قسمت Compose Massage هستید , روی Tap to Compose انگشت خود را نگه دارید ؛ منویی ظاهر خواهد شد از آنجا از Select Input method گزینه Persian Soft Keyboard را انتخاب کنید .


    ورژن جدید فارسی برای خواندو و نوشتن SMS بدون نیاز به کیبورد فارسی ...

    برنامه Mirsal یکی از بهتذین برنامه های ارائه شده برای خواندن و نوشتن فارسی در آندروید است . با این برنامه بدون روت کردن گوشی میتونید SMS فارسی بفرستید و بگیرید . یکی دیگر از برنامه هایی که نصب آن برای شما حتما توصیه میشود این برنامه است .



    با ورود به برنامه چهار بخش دارید :



    Inbox : در اینجا میتوانید همه SMS های دریافتی را مشاهده کنید .
    Sent : در این قسمت میتوانید همه SMS های ارسالی را ببنید .
    Draft : تمام SMS های که نوشته اما ارسال نویشند در این قسمت قرار میگیذند .
    OutBox : SMS هایی که با موفقیت ارسال نویشوند در اینجا نگه داشته میشوند .


    با زدن کلید منو و انتخاب گزینه " New SMS گ میتونید یک SMS جدید بفرستید در اینجا کیبورد را ببندید . و گزینه " Show Buttons Keyboard " را تیک بزنید . تا کیبورد فارسی نمایان شود برای کاراکتر های اضافی میتوانید از کلید Shift استفاده کنید .


    میتوانید آخرین ورژن این برنامه عالی رو از ضمیمه دانلود کنید و نصب کنید .

    اتصال به اینترنت یا همان GPRS برای ایرانسل و همراه اول :
    برای فعال کردن اینترنت ابتدا نیاز به ساختن یک APN جدید دارید برای این کار باید مراحل زیر رو انجام بدید :
    به آدرس Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point Names برید .
    با زدن کلید Menu و New APN رو انتخاب کنید.



    حالا برای همراه اول اطلاعات زیر را وارد کنید :

    • Name : MCI-GPRS
    • APN : mcinet
    • proxy: 192.168.194.73
    • port: 8080
    • و بقیه تنظیمات رو به حال خود رها کنید .



    و برای ایرانسل از این تنظیمات استفاده کنید :

    • Name : Irancell_GPRS
    • APN : mtnirancell
    • Proxy : 10.131.26.138
    • Port : 9201
    • و بقیه تنظیمات رو به حال خود رها کنید .



    و فقط گزینه Mobile Network را از قسمت Setting > Wireless Controll فعال کنید و گوشی را یک بار ریبوت کنید .
Federal.Police آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 03-07-2013, 10:51   #2
کاربر سایت
 
hossein57 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Feb 2013
محل سکونت: zabol
نوشته ها: 22
تشکر: 0
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
پیش فرض

چگونه بفهمیم که گوشی روت شده یا نه چون گوشی من توانایی فارسی نویسی ونصب برنامه هارا بعداز کچی روی کارت حافظه بدن هیچ منیجری را دارد ایا لازمه روت بشه توضی بدهید
hossein57 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 04-07-2013, 19:28   #3
کاربر سایت
 
hossein57 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Feb 2013
محل سکونت: zabol
نوشته ها: 22
تشکر: 0
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
پیش فرض

باسلام گوشی من اندرویدبوده وچند دزدگیر روی ان نصب بوده دیروز گم شده وبعد ازاین که سیم کارت جدید توش گذاشته به شماره مشخصی برام پیام امده از طرف سیم کارت دزد ولی الان خاموشه مراحل قانونی را طی کرده ام برای پیداکردنش ولی می خواستم بدانم ایا میشود از طریق دزدگیرهای نصب شده روی گوشی رد اورا بگیرم وپیدا کنم لطفا راهنمایی کنید
__________________
افتادگی اموز گر طالب فیضی هرگز نخورد اب زمینی که بلند است
hossein57 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
آموزش, آندروید, از, صفر, های


مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
آموزش نصب و راه اندازی پروکسی در گوشی های آندروید darknes بخش گوشی های آندرویدی 0 03-18-2013 11:48
آموزش نصب آندروید ۴ بر روی htc darknes گوشي هاي HTC 0 03-16-2013 15:01
اجرای نرم افزارهای آندروید برروی ویندوز با BlueStacks 0.7.0.722 Beta 2 darknes بخش نرم افزارهای کامپیوتری 0 02-25-2013 14:39
خلق یک آگهی تبلیغاتی ساده hojatali بخش طراحي 0 02-22-2013 23:46
معرفي دانشگاه ها Admin بخش اخبار و معرفی دانشگاه ها 14 01-01-2013 20:42


اکنون ساعت 08:59 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University