شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > انجمن اخبار مربوط به فرکانسها و کانالهای جدید > آخرین تغییرات شبکه های فارسی زبان

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-21-2013, 13:42   #1
arya1225
مهمان
 
arya1225 آواتار ها
 
نوشته ها: n/a
gadid علیرضا امیرقاسمی کیست؟ چه افتخاراتی دارد؟





“خبرگزاری امروز – اهورا ایرانی”
برخی از دوستان از این که چرا انقدر سنگ امیرقاسمی را به سینه می زنی گله داشتند، در صورتی که این چنین نیست، تمام تلاش من و دوستان، تازه کردن خاطراتی است که در این جا با هم مرور خواهیم نمود.
علیرضا امیرقاسمی که در بین بینندگان حرفه ای شبکه های ماهواره ای فارسی زبان به مرد تکنیکی تلویزیون های ۲۴ ساعته معروف بود، یک سال قبل از انقلاب برای ادامه تحصیل راهی آمریکا شد و مدرک کارگردانی خود را از دانشگاه UCLA گرفت و کار خود را با تهیه اولین آلبوم سیاوش، با نام صحنه شروع کرد و بعد از آن با خوانندگان دیگری مثل لیلا فروهر و اندی و کوروس و … ادامه داد.
کارگردانی و تهیه موزیک ویدیو کار بعدی او بود. اولین نفری بود که برای ساخت موزیک ویدیو دوربین را به خارج از استودیو برد و با این کار تمامی بینندگانی که عادت کرده بودند خوانندگان مورد علاقه خود را در یک استودیو و در حالی که پشت آنها دیواری است که هر دفعه فقط رنگش عوض می شود را شگفت زده کرد. آن زمان این موزیک ویدیوها در شبکه جام جم به مدیریت منوچهر بیبیان پخش می شد و در اصل علیرضا امیرقاسمی کارش را با کانال جام جم آغاز کرد.
تلویزیون جام جم یلکی از قدیمی*ترین شبکهٔ تلویزیونی ایرانیان خارج از کشور می*باشد که مدیریت آنرا کوروش بیبیان بر عهده دارد.
پایه*گذار و نخستین مدیر این شبکه، منوچهر بی*بی*یان است. او پیش از انقلاب، مدیر کمپانی صفحه*پرکنی “آپولون” بوده است.
در ضمن اولین CD موزیکی که وارد مارکت ایرانی شد ، مجموعه ای از آهنگ های قدیمی بود که توسط علیرضا امیرقاسمی تهیه و پخش شد.
مجموعه ای از آهنگ های قدیمی بود که توسط علیرضا امیرقاسمی تهیه و پخش شد.
در طی این سال ها او بیش از ۱۲۰۰ کنسرت و برنامه هنری تهیه و برگزار کرده است و برنامه نوروزی سال ۹۱ که تنها برای آمریکا پخش شد ، بیست و سومین برنامه نوروزی بود که علیرضا امیرقاسمی تهیه کرد. برنامه های نوروزی ۹۲ به طور دست و پا شکسته از ماهواره “یاه ست” با وجود کیفیت نا مطلوب پخش گردید. برنامه های نوروزی در ابتدا با نام طنین و همکاری با کمپانی Caltex و سپس با نام طپش و اکنون با نام Ti پخش می شود. او در اواخر دهه ۹۰ به همراه مسعود جمالی ، نادر رفیعی و حمید شب خیز کانال تلویزیونی ایران را تاسیس کردند که بعد از یک سال و اندی این همکاری از جانب علیرضا امیرقاسمی و مسعود جمالی قطع شد و این زمینه آغاز به کار شبکه جهانی طپش را با شراکت این دو نفر فراهم آورد. علیرضا امیرقاسمی پس از سالها کار در پشت دوربین به اجرای برنامه در جلوی دوربین پرداخت که با استقبال فراوان بینندگان همراه بود.
در سال ۲۰۰۰ و با خروج خانم گوگوش از ایران ، مدیریت تمامی کنسرت هایش به علیرضا امیرقاسمی سپرده شد که برگزاری کنسرت ۲۰۰۰۰ نفری خانم گوگوش رکوردی برای این دو نفر در مارکت ایرانی بود. پس از یکی دو سال با گوگوش به مشکل خورد و با شکایت او ، گوگوش در دادگاه محکوم به پرداخت جریمه ۲۰۰۰۰۰ هزاری شد که این مورد باعث اختلاف این دو نفر تاکنون شده است.
در سال ۲۰۰۲ شبکه جهانی T2 از مجموعه کانال های طپش تاسیس شد که منحصرا به پخش موزیک ویدیو و مصاحبه با خوانندگان می پرداخت و به واسطه محبوبیت این کانال بود که شبکه های موزیکی مثل PMC و .. شروع به کار کردند. سپس شبکه MBC Persia را با همکاری کمپانی بزرگ MBC تاسیس کرد که این همکاری به دلیل هزینه بالای پخش فیلم سینمایی با دوبله فارسی و عدم تمایا علیرضا امیرقاسمی به زیرنویس دیری نپایید.
در سال ۲۰۰۶ کمپانی Tapesh Records را تاسیس کرد که به تهیه آلبوم های خوانندگان مطرح ایرانی پرداخت و همچنین موزیک ویدیوهایی تهیه کرد که تنها در شبکه جهانی طپش پخش می شدند و جمله معروف « این روزها همه طپش نگاه می کنند شما چطور؟ » برای جلوگیری از پخش در کانال های دیگر در این موزیک ویدیوها گنجانده شد.
با استفاده از مجریان جوان و حرفه ای و برنامه سازی خوب علیرضا امیرقاسمی و فعالیت های اقتصادی مسعود جمالی شبکه جهانی طپش روز به روز پیشرفت کرد و با پخش مستقین برنامه های بی نظیری مثل Golden Globe ، Grammy Awards ، Emmy Awards ، American Music Awards و AFI و … بینندگان زیادی را به خود اختصاص داد و با پخش مستقیم تمامی بازیهای جام جهانی ۲۰۰۶ البته فقط در آمریکا که تا زمان بسیار دوری برای تمامی کانال های ماهواره ای فارسی زبان امکان پذیر نخواهد بود به اوج رسید.
این شبکه اولین تلویزیون فارسی زبان بود که در اوایل سال ۲۰۰۹ به کیفیت پخش ۴mbps رسید که هنوز هم شبکه هایی مانند من و تو با کیفیت ۳٫۵ مگابیتی به خود می بالند!
اولین برنامه به زبان فارسی که با دوربین های ** ضبط و پخش شد در این شبکه جهانی بود. اما اواخر سال ۲۰۰۹ به سبب مشکلاتی که بین علیرضا امیرقاسمی و مسعود جمالی پیش آمد و جدایی بسیاری از همکاران حرفه ای این کانال مثل سعید نوشین فر اوضاع بدی گریبانگیر امیرقاسمی شد تا جایی که او که شبکه های دیگر را به خاطر تله تان مورد تمسخر قرار می داد مجبور به این کار شد و این پایان کار شبکه حرفه ای و دوست داشتنی طپش بود. هرچند در سال آخر برنامه های فوق العاده ای مثل Reality Show با بیژن پاکزاد طراح معروف و برجسته ایرانی و داریوش نازنین از این شبکه جهانی پخش شد.
به دلیل ورشکستگی که گریباگیر این برنامه سازان شد، در سال ۲۰۱۰ اجبارا تلویزیون دیگری با نام TI تاسیس کردند که قرار بود در ابتدا فقط در امریکا و کانادا پخش شود. به دلیل هزینه های بالای ماهواره ای، این شبکه تا مدتی نتوانست در میهن خود و در اروپا و خاورمیانه پخش شود، بار ها با کیفیتی پایین و به صورت اینترنتی (از طریق تکنولوژی GLWiZ) به ماهواره هاتبرد آمد، از فرکانس ۱۰۸۱۵ بگیرید تا ۱۲۲۴۵ که بنا به دلایلی ماندنی نشدند. از سال ۲۰۱۰ قرار بود فصل جدید برنامه های طپشی ها با نام شبکه TI آغاز شود که شدنی نشد، برنامه های نوروزی در ایران پخش نشدند تا سال ۱۳۹۲ که با یاری “سعید کریمیان” و ماهواره یاه ست، به طور آزمایشی تصویر تلویزیون طپش اینترنشنال (TI) توسط تکنولوژی GLWiZ به ایران رسید که متاسفانه قطع و وصلی فراوانی داشت و کیفیت مطلوبی نداشت.
بعد از گذشت حدود یک و ماه و نیم از قطع شدن این شبکه بر روی یاه ست، تصویر توسط تکنولوژی جدیدی با استفاده از انکودر – دیکودر و ارتباط اینترنتی به یاه ست رسید که هیچ گونه قطعی گزارش نشد! فورمت تصویر MPEG4 بود و با پهنای باند ۱٫۸ مگابیت پخش می شد و کیفیت خیره کننده ای داشت. به گفته دوستان، تا کنون طپش را با چنین کیفیتی مشاهده نکرده بودند! اما متاسفانه با تغییر فورمت به MPEG2 کیفیت تصویر افت قابل ملاحظه ای کرد. صحبت هایی انجام شده و ظاهرا با نصب یک دستگاه انکودر-دیکودر دیگر، کیفیت افزایش پیدا خواهد نمود. اما چون این دستگاه کمیاب است و گران، احتمالا افزایش کیفیت دیر تر انجام خواهد شد.
وبسایت شبکه تلویزیونی TI با آدرس www.TITVNetwork.com از هم اکنون در دسترس خواهد بود و پخش آنلاین شبکه نیز با کیفیت بسیار بالا از این آدرس به زودی در دسترس خواهد بود. پخش برنامه های ** تلویزیون طپش به زودی از طریق وبسایت شبکه امکان پذیر خواهد بود.
به هر حال، ما همچنان منتظر بازگشت به روز های اوج این شبکه، این گروه و در آخر خاطرات خوشمان هستیم.

  پاسخ با نقل قول
پاسخ


مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



اکنون ساعت 08:31 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University