برنامه های پنج شنبه20 دی
06:00
موزیک - سری پنجم، قسمت دوازدهم
درود به دوستان عزیز برنامه موزیک، این هفته خبرهای جالب و متفاوتی براتون داریم، چند خبر از آلبوم- های جدید، آهنگهای...
06:30
اتاق خبر
ما تازه- ترین اخبار ایران و جهان را از اتاق خبر تلویزیون '' من و تو ۱ '' هر روز از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲ بوقت ایران و ۱۸...
07:00
من و تو + - چهارشنبه ۲۰ دی-
من و تو + یک مجله تلویزیونیست که بصورت روزانه از شبکه ''من و تو ۱ '' پخش می شود. این برنامه متنوع شامل گزارش،...
08:00
گوشه- های پنهان شهر - سوماترا, اندونزی
سوماترا جزیره- ای اندونزیایی با پوشش متراکم جنگلی، حیات وحشی غنی، مملو از آتشفشان- ها و تاریخی باستانی. سوماترا توسط...
09:00
مدار ۳۶۰ درجه - این شبح خاکستری
اینترپرایز به اولین کشتی آمریکایی تبدیل می شود که نشان یگان برگزیده ی ریاست جموری را دریافت می کند، این بالاترین نشان ...
10:00
درود به دوستان عزیز برنامه موزیک، این هفته خبرهای جالب و متفاوتی براتون داریم، چند خبر از آلبوم- های جدید، آهنگهای...
10:30
اتاق خبر
ما تازه- ترین اخبار ایران و جهان را از اتاق خبر تلویزیون '' من و تو ۱ '' هر روز از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲ بوقت ایران و ۱۸...
11:00
آفرینش زمین - عصر یخ در آمریکا
علت وجود عصرهای یخبندان در سیاره ما چیست و عصر بعدی کی از راه می-رسد؟ نمودار پیشروی عصرهای مختلف یخبندان را از آغاز...
12:00
هنرنامه - آلمان
در این برنامه سروناز به آلمان رفته تا سبک اکسپرسیونیسم آلمان رو بررسی- کنه. با بنیانگذاران این سبک آشنا میشیم و...
12:30
گوشه- های پنهان شهر - سوماترا, اندونزی
سوماترا جزیره- ای اندونزیایی با پوشش متراکم جنگلی، حیات وحشی غنی، مملو از آتشفشان- ها و تاریخی باستانی. سوماترا توسط...
13:30
ناگواری های حیات وحش - دندان، پنجه، وحشت
یک ***ه- ی سفید بزرگ، به یک قفس ***ه حمله کرده و دو غواص را گیر می-اندازد! گاوی به نام لاکی استرایک، یک گاوچران رودئو ...
14:30
15:00
من و تو + - چهارشنبه ۲۰ دی-
من و تو + یک مجله تلویزیونیست که بصورت روزانه از شبکه ''من و تو ۱ '' پخش می شود. این برنامه متنوع شامل گزارش،...
16:00
مدار ۳۶۰ درجه - این شبح خاکستری
اینترپرایز به اولین کشتی آمریکایی تبدیل می شود که نشان یگان برگزیده ی ریاست جموری را دریافت می کند، این بالاترین نشان ...
17:00
آفرینش زمین - عصر یخ در آمریکا
علت وجود عصرهای یخبندان در سیاره ما چیست و عصر بعدی کی از راه می-رسد؟ نمودار پیشروی عصرهای مختلف یخبندان را از آغاز...
18:00
جواب
در "جواب" هدف ما پاسخ گویی به شما بینندگان عزیز است .در این برنامه امید سوالات شما را که به صورت ایمیل، فکس، و یا از...
18:30
دنیای گربه-- ها - قسمت هشتم
در این قسمت از برنامهٔ دنیای گربه- ها، با نژادهای تونکینس، نبلانگ، سرنگتی، کورات، گربه های وحشی، راگا مافین،...
19:30
خانم مارپل - -آینه سرتا سر شکاف برداشت--
وقتی مارینا گرگ بازیگر و شوهر جوان انگلیسیش، کارگردان سینما جیسون راد، ساکن گاسینگتون هال میشن زرق و برق هالیوود به...
21:30
اتاق خبر
22:00
ویژه برنامه - سکوت برّه ها
در این برنامه با مصاحبه با بازیگران و گروه فیلمسازی خواهید دید که یک کارگردان جوان که سابقه- اش ساخت فیلم- های درجه...