نمایش پست تنها
قدیمی 02-09-2013, 08:21   #583
bivafa87
کاربر سایت

bivafa87 آواتار ها

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

دوربین شبکه «من و تو» به جشنواره فیلم فجر راه پیدا کرد

” خبرگزاری امروز “برنامه «من و تو پلاس» شبکه ماهواره*ای «من و تو» در قالب یک آیتم ۱۵ دقیقه*ای، به پخش تصاویری از اتفاقات و حاشیه*های سی ویکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در سالن سینمایی مرکز همایش*های برج میلاد پرداخت.
در این برنامه که دوشنبه شب پخش شد، بخش*هایی از حوادث و حاشیه*هایی رخ داده در سالن همایش*های برج میلاد به عنوان میزبان اصحاب رسانه و هنرمندان سی ویکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر برای مخاطبان به نمایش در آمد.
این آیتم حدود ۱۵ دقیقه*ای، بدون مصاحبه با افراد حاضر در سالن و با نریشنی که حین فیلمبرداری ادا می*شد، به پخش تصاویری از خبرنگاران و به ویژه هنرمندان سینمای ایران می*پرداخت و نیز تصاویری از برخی افراد با حجابی متفاوت و یا آرایش*های غلیظ که در سالن حضور داشتند، می*پرداخت.
گوینده متن نیز در بخشی از صحبت*های خود می*گفت: «در چنین رخداد فرهنگی، شاهد اعتراض خبرنگاران و هنرمندان به قوانین بسته نظام اسلامی هستیم» و در ادامه خوانش و برداشت مدیران شبکه را به خورد بینندگان می*داد.
جالب آنکه این آیتم گزارش گونه، بدون لوگوی هیچ یک از رسانه*ها پخش شد و مشخص بود که به صورت اختصاصی برای این شبکه تهیه و تولید شده است.
در حین پخش این تصاویر، اخبار حاشیه*ای برخی رخدادهای جشنواره سی و یکم فیلم فجر که از سوی رسانه*ها داخلی بازتاب داده شده بود و همچنین مساله ارسال پیامک*های مشکوکی در راستای تخریب این رویداد، نیز بیان شد.
ضعف فیلم*ها، تاثیر تحریم*ها در ساخت و کمیت و کیفیت آثار سینمایی، تحریم سالن*های سینمایی و بحث و مجادله حوزه هنری با وزارت ارشاد و همچنین داوری فرمایشی در پذیرش آثار برای ورود به این جشنواره و نیز تحریم جشنواره فیلم فجر از سوی هنرمندان برجسته از جمله مباحثی که گوینده این فیلم ۱۵ دقیقه*ای به آن*ها اشاره می*کرد.
تصویربرداری و حضور ناپیدای یک شبکه ماهواره*ای معاند با نظام جمهوری اسلامی ایران در سالن همایش*های برج میلاد، علیرغم تمام سخت گیری و کنترل*ها، از اتفاقات نادری است که ضعف مدیریت مجموعه برگزار کنندگان جشنواره فیلم فجر را بیش از پیش آشکار می*سازد.
bivafa87 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول