06:00 اتاق خبر
ما تازه- ترین اخبار ایران و جهان را از اتاق خبر تلویزیون '' من و تو ۱ '' هر روز از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲ بوقت ایران و ۱۸...
06:30 افسانه های محلی
شما در شرف ورود به دنیای افسانه های محلی هستید، جایی که حقیقت اغلب عجیب تر از افسانه است. گاهی اوقات تشخیص تفاوت بین...
07:00 از تولید تا مزه - یک شام ایتالیایی
نسلهای متوالیست که مردم دور میز جمع میشوند تا دستورهای آشپزی محبوبترین خوراک قومی آمریکا یعنی غذای ایتالیایی را تجربه ...
08:00 جستجوی هیولا - دیو باتلاق
آمریکایی های بومی می گویند، یک حیوان عجیب، در مردابهای جنوبی آمریکا به صورت پنهانی زندگی می کند. بزرگترهمیگن، باید به ...
09:00 فاتحان - ژنرال ویلیام هو فاتح نیویورک
با آغاز انقلاب آمریکا، پادشاه انگلستان، جرج سوم، تصمیم می-گیرد با اعزام یکی از مستعدترین و محترم-ترین ژنرال-های خود ...
10:00 رازهای عروسی - باله
مالی و تیت دو رقصنده کلاسیک هستند که در تالار باله برمینگام بریتانیا می رقصند، آنها می خواهند جشن عروسی شان چیزی کم...
10:30 اتاق خبر
ما تازه- ترین اخبار ایران و جهان را از اتاق خبر تلویزیون '' من و تو ۱ '' هر روز از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲ بوقت ایران و ۱۸...
11:00 بفرمایید شام - گروه ۴۴ - شب چهارم
و در نهایت در شب اخر مهمان جوانترین عضو گروه، خانم الهه هستیم بیست و نه ساله اهل **** که دوازده ساله در لندن...
12:00 افسانه های محلی
شما در شرف ورود به دنیای افسانه های محلی هستید، جایی که حقیقت اغلب عجیب تر از افسانه است. گاهی اوقات تشخیص تفاوت بین...
12:30 من و تو + - سه- شنبه ۷ شهریور
در برنامه امروز من و تو پلاس، گزارشی خواهیم داشت در مورد پارالیمپیک و طبق معمول دوشنبه ها خانوم دکتر رضایی...
13:00 نخستین امپرطور چین - قسمت سوم
در برنامه اولین امپراطور چین که با شکوه تمام در کشور چین و با حضور بازیگران بسیار خوب چینی ساخته شده، ماجرای...
14:00 ابر سازه-ها - ترن هوایی
از نقطه آغاز آن در روسیه تا هیولاهای ۴۰۰ فوتی امروزی، ترن-های هوایی حاصل سه قرن ابتکار و مهندسی هستند. تصاویر پر...
15:00 فاتحان - ژنرال ویلیام هو فاتح نیویورک
با آغاز انقلاب آمریکا، پادشاه انگلستان، جرج سوم، تصمیم می-گیرد با اعزام یکی از مستعدترین و محترم-ترین ژنرال-های خود ...
16:00 افسانه های محلی
16:30 من و تو + - سه- شنبه ۷ شهریور
در برنامه امروز من و تو پلاس، گزارشی خواهیم داشت در مورد پارالیمپیک و طبق معمول دوشنبه ها خانوم دکتر رضایی...
17:00 بفرمایید شام - گروه ۴۴ - شب چهارم
و در نهایت در شب اخر مهمان جوانترین عضو گروه، خانم الهه هستیم بیست و نه ساله اهل **** که دوازده ساله در لندن...
18:00 گشت ساحلی - سری دوم, قسمت ششم
در بهشت موج سواران کویینزلند، اوضاع خراب است. نجات غریقها تا الآن چندین نفر را نجات داده اند، اما ناگهان یک موج...
18:30 خانه و محیط زیست - خانه متراکم
در این قسمت از برنامه خانه و محیط زیست، یک خانه دور افتاده را در تورنتو ببینید که قبلا کارگاه آهنگری بوده...
19:00 دنیای مردگان - نیویورک
نیویورک شهری است که هرگز نمی-خوابد ولی فقط خیابانهای نیویورک نیست که از خوابیدن سر بازمی-زند. اینجا، دنیای زیر زمین...
20:00 ویژه برنامه - دایانا, فاجعه در تونل
در۳۱ آگوست سال ۱۹۹۷ ساعت ۱۲:۲۳ بعد از نیمه شب یک مرسدس مشکی- رنگ داخل تونلی در شهر پاریس با ستونی بتونی- تصادف می-کند ...
21:00 من و تو + - چهارشنبه ۸ شهریور
در برنامه امروز من و تو پلاس گزارشی خواهیم داشت که یاد آور خواننده- ی افسانه- ای - مایکل جکسون خواهد بود.
21:30 اتاق خبر
22:00 جو فراست - سری دوم, قسمت سوم
برادران کوچک، تاشان و دیان اونقدر نافرمان هستن که مادرشون فکر میکنه بدون کمک جو تنها راه حل فرستادنشون به...
23:00 پاپ آپ ویدئو - برنامه ویژه مایکل جکسون
برنامه این هفته پاپ آپ ویدئو را از دست ندهید. با ما همراه باشید با یک ساعت پر از آهنگ ها و رقصهای...
__________________ عزیزان توجه کنند اکانت تست اراعه میگردد.. فروش اکانت های سیسیکم با بهترین کیفیت و بدون قطعی فول پکیج
سرویس های سیسیکم یک ماهه:10 هزار تومان همراه با 1هفته هدیه
چهار ماهه:20 هزار تومان همراه با 2هفته هدیه
هفت ماهه:30 هزار تومان همراه با 3هفتههدیه
یک ساله:40 هزار تومان همراه با 1ماه هدیه
دو ساله:50 هزار تومان همراه با 8 ماه هدیه فروش اکانت های پر قدرت و تضمین شدهmgcamd: یک ساله:70هزار تومان سرويس ویژه لوکال واقعی سیسیکم یکساله همراه با 5ماه هدیه رایگان: 45هزار تومان همراه با 5ماه هدیه رایگان --------------------------------------------
سرویس های iptv یک ماهه:15 هزار تومان همراه با 10روز هدیه رایگان چهار ماهه:30 هزار تومان همراه با 15 روز هدیه رایگان هفت ماهه:45 هزار تومان همراه با 20 روز هدیه رایگان یک ساله:60 هزار تومان همراه با 30 روز هدیه رایگان پنج ساله:100 هزار تومان همراه با 90 روز هدیه رایگان
اکانت های دائمی و همیشگی و بدون تاریخ انقضا:500 هزار تومان |