10-10-2012, 07:07
|
#89 |
کاربر سایت
نوشته اصلی توسط dadal سلام ******* عزیز یه سوال داشتم مزاحم همیشگی این دستگاه زده چینی آیا ازلحاظ سخت افزار خوبه. والا هر کی می یاد خونمون می گه این چینیه بدرد نمی خوره. همشون k9ای کلاس دارن می گن کره ای اصله این بدرد نمی خوره چینیه نظرتون چیه. در ضمن یه سوال دیگه داشتم آیا از لحاظ کیفیت تصویر این دستگاه 5100 با استرانگ خیلی فرق می کنه با تشکر فراوان از شما | با سلام . منم ميخواستم استرانگ 4902 فول اچ دي بخرم ولي يكي از دوستام كه نصاب و فروشنده هست گفت starmax5100 بخر هم تصوير خيلي خوبي دارد و هم سرعت و هم مديا پلير بسيار قوي دارد . من استار مكس خريدم و رفتم پيش يكي از دوستام كه استرانگ 4902 داشت و خيلي به دستگاهش مينازيد . هارد 750 خودمو بردم پيشش . اول از همه كه سرعت عوض كردن كانالها ( چه sd و چه hd ) بسيار بسيار كند بود تصويرش هم كمي كدر بود ( البته دوست من ال سي دي فيليپس دارد كه به قول خودش حرفه اي هست )- هارد اكسترنال 750 بهش زديم ( من داخل هاردم كلي فيلم mkv دارم ) هر كدام از فيلمها رو زديم باز نكرد و از طرفي هم وقتي خواست كه هارد را بخواند خيلي خيلي طول كشيد حدود 3 ال 4 دقيقه . در صورتيكه اين هارد با استارمكس حدود 20 ال 30 ثانيه باز ميكند . دوست من حدود 500 هزار تومان خريده وقتي كه ديد اين همه هزينه كرده و اين ضعف ها رو داره به اين نتيجه رسيد كه عوضش كنه و يك 5100 بخره . فقط از نظر من دستگاه استرانگ 4902 از نظر فيزيكي شكيل تر هست . البته حجيم و بزرگ هست و شايد بعضي ها دستگاه جم و جور مثل 5100 دوست داشته باشند . همه اين چيزهايي كه گفتم را ميتوانيد خودتون امتحان كنيد . |
| |