نمایش پست تنها
قدیمی 12-10-2012, 13:31   #62
SKY-SAT
کاربر فعال

SKY-SAT آواتار ها

تشکر شده 7 بار در 4 ارسال
پیش فرض پروين: ترجيح دادم سکوت کنم

عضو کميته فني تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ترجيح دادم سکوت کنم.

جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس براي مشخص شدن وضعيت کادر فني اين تيم امروز در باشگاه از ساعت 11 آغاز شد.

به گزارش فارس، قبل از اين جلسه برخي از اعضاي حاضر در کميته فني صحبت*هاي زير را انجام دادند.

* پروين: ترجيح مي*دهم سکوت کنم

علي پروين در حالي که ابتدا قصد صحبت با خبرنگاران را نداشت پس از پافشاري خبرنگاران گفت: انشاءالله بعد از جلسه صحبت مي*کنيم و در حال حاضر عجله نداشته باشيد. ترجيح دادم در اين مدت سکوت کنم چرا که اگر حرفي بزنم 4 نفر جوابم را مي*دهند و دليلي ندارد که صحبت کنم. در خدمت شما هستم بگذاريد به جلسه برويم و در آنجا تصميم*گيري کنيم و سپس براي جواب دادن پايين خواهم آمد.

* وطنخواه: ژوزه چه نتيجه*اي گرفت که از او حمايت کنيم؟

رضا وطنخواه در مورد وضعيت پرسپوليس گفت: وقتي به آمار و ارقام نگاه مي*کنيم ژوزه چه نتيجه*اي گرفته که بخواهيم از او حمايت کنيم؟ همه چيز در اختيار او قرار داشته اما نتوانست از آنها استفاده کند. تغييرات در پرسپوليس حتمي است به اينجا آمديم تا سرمربي و دستياران جديد پرسپوليس را مشخص کنيم. جلسه کميته فني به هيچ وجه نمايشي نيست متاسفانه ژوزه اعتقادي به کميته فني نداشت.

* آشتياني: ژوزه بايد بداند در کميته فني افراد بزرگي حضور دارند

ابراهيم آشتياني در مورد عملکرد ژوزه گفت: رويانيان کار بسيار بزرگي نجام داد و در ابتداي فصل با نظر ما ژوزه را به عنوان سرمربي انتخاب کرد اما ژوزه به کميته فني هيچ اعتقادي نداشت او بايد بداند برد و باخت را سرمربي بايد جواب دهد از روز اول مي*دانستيم چنين اتفاقي مي*افتد اما باز هم کاري انجام نداديم. ژوزه بايد بداند در کميته فني افراد بزرگي حضور دارند علي پروين فردي است که پرسپوليس را بارها قهرمان کرده است متاسفانه او گوش شنوا نداشت اما امروز سعي مي*کنيم تصميم خوبي بگيريم.

مردان خانه به دوش/ دخترکان تن فروش

پسران کلیه فروش /زبانهای عشق فروش

انسانهای آدم فروش را می بینی؟

می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم ,

دیگر زمینت بوی زندگی نمی دهد!

SKY-SAT آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول