گل*محمدي نزديک*ترين گزينه به سرمربيگري مدير تيم*هاي پايه و سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس از يحيي گل*محمدي به عنوان نزديک*ترين گزينه به سرمربيگري پرسپوليس نام برد. حميد استيلي پيش از آغاز نشست کميته فني صبح امروز باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران ضمن بيان مطلب فوق گفت: يحييي گل*محمدي نزديک*ترين گزينه به سرمربيگري پرسپوليس است زيرا هم تيم را مي*شناسد و هم مدتي کنار تيم بوده است. وي در پاسخ به اين پرسش که آيا شما هم گزينه سرمربيگري در پرسپوليس هستيد؟ اظهار داشت: من گزينه نيستم و تا الان هم با من صحبتي نشده است. به گزارش مهر، سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس در مورد حضور کريم باقري روي نيمکت اين تيم خاطرنشان کرد: صحبتي در اين خصوص مطرح شد که کريم باقري به تيم کمک کند. آن زمان هم که من سرمربي بودم، کريم آمد و به ما کمک کرد. البته هنوز هيچ چيزي در خصوص سمت باقري در تيم مشخص نيست و بايد امروز در اين مورد تصميم بگيريم. وي در مورد اظهار نظر روز گذشته رويانيان در جمع بازيکنان پرسپوليس که اعلام کرده ديگر ژوزه در تيم نمي*ماند، تصريح کرد: بايد به ژوزه احترام بگذاريم زيرا ايشان مربي باتجربه و با شخصيتي است. شايد بسياري از اعضاي کميته فني مخالف آن باشند اما بايد در جلسه امروز در خصوص اين مربي تصميم گيري شود. خبرنگاري در مورد اينکه چرا در ايتاليا در خصوص برکناري ژوزه تصميم*گيري شده سوالي را مطرح کرد که استيلي اينگونه به اين پرسش پاسخ داد: مسابقه با تراکتورسازي را نديديم اما با تلفن به سردار خبر مي*دادند. در شرايطي که در حال بازديد از يک آکادمي بوديم، به ما خبر دادند پرسپوليس يک بر صفر باخته است. وي افزود: قرار بود ژوزه از 3 بازي 7 امتياز بگيرد اما اين اتفاق نيفتاد، همانجا با اعضاي کميته فني مشورت صورت گرفت و قرار شد بعد از حضور در تهران در خصوص کادرفني نشستي را برگزار کنيم. سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اينکه چرا وقتي مرخصي ژوزه را تمديد کرديد اما اين مربي به همراه همسرش به تهران آمد، گفت: خود رويانيان هم از اينکه اين مربي با همسرش به تهران آمده، ناراحت بود زيرا قرار بود وي دو روز ديرتر به تهران بيايد. البته بازهم تاکيد مي*کنم ژوزه مربي حرفه*اي است و بايد به او احترام گذاشت.
__________________ خدایا کودکان گلفروش را می بینی؟
مردان خانه به دوش/ دخترکان تن فروش
پسران کلیه فروش /زبانهای عشق فروش
انسانهای آدم فروش را می بینی؟ می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم ,
دیگر زمینت بوی زندگی نمی دهد! |