نمایش پست تنها
قدیمی 12-21-2012, 22:45   #88
babarezaaa
کاربر سایت

babarezaaa آواتار ها

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نقل قول:
نوشته اصلی توسط a-2093 نمایش پست ها
بچه ها کسی نیست راهنمایی من کنه.
سلام - 1- نرم افزار مربوطه را بزنید (من 1.9 استقاده میکنم ) شما هر کدام مایلید . 2- دستگاه را ریست فکتوری کنید ( تنظیم کارخانه ) منتها قبل از اون یک بک آپ بگیرید بریزید روی فلش مموری .3- سافت کم جدید بریزید 4- حالا کانالها را که روی فلش دارید به رسیور منتقل کنید 5- دستگاه را روی کانال jsc sport+3 فرکانس 11296 هاتبرد بگذارید ودستگاه را خاموش کنید 6- یو اس بی وای فای را وارد کنید (با احتیاط کمی هم فشار دهید تا خوب جا بیفتد) 7- حالا مودم را روشن کنید وصبر کنید تا کامل وصل شود 8- رسیور را با کلید پشت خاموش و روشن کنید - چند دقیقه ای صبر کنید تا رسیور مودم را بشناسد - 9- حالا دکمه ( اف 1 - وسه تا 666 ) را بزنید اگر وارد شد بروید روی گزینه 39 ومراحل کانکت را تا 33 مشاهده کنید - حالا خارج که شدید اگر تصویر نیامد یکی کانال بالا پایین کنید وصل میشود - واما اگر با زدن ( اف1 و سه تا 6) no network آمد از طریق منو وارد شوید ودوباره مراحل تنظیم یواس بی را انجام دهید - اینجا دیگه نباید بعد از دادن یوزر -مودم fill بزنه . اگر زد فقط یک بار رسیور را از کلید پشت خاموش روشن کنید ومجددا تنظیمات را انجام دهید حتما موفق میشوید-- ( نکته مهم اینکه 1- هر چه مودم به رسیور نزدیکتر باشد بهتر جواب میدهد 2- هم زمان نباید از کابل لن و وای فای استفاده کرد 3- اگر به جای وای فای از کابل لن استفاده کنید بهتر جواب میگیرید )
babarezaaa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول