شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > انجمن تخصصی کامپیوتر > انجمن مقالات نرم افزاری و کامپیوتر و تخصصی > هک و امنیت

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-06-2012, 15:29   #1
کاربر فعال
 
jack 6 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
محل سکونت: Helghan
نوشته ها: 104
تشکر: 0
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
jack 6 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض آموزش روش هایی برای محافظت از سیستم در برابر ویروس ها

در مقابله با ویروسهای کامپیوتری، مهمترین نکته ای که باید به خاطر داشت، اینست که امکان صدمه دیدن هر سیستمی با ورود ویروس ها وجود دارد. مهم نیست که از چه نرم افزار ضد ویروسی استفاده می کنید و تا چه اندازه اقدامات امنیتی را برای محافظت سیستم های خود بکار می گیرید. همیشه این احتمال وجود دارد که یک ویروس جدید و ناشناخته به سیستم های مؤسسه شما نفوذ کرده و کارهای روزمره را مختل کند و برای شما دردسر های زیادی ایجاد کند.

البته قرنطینه کردن کل سیستم ها و قطع ارتباط اینترنت و پست الکترونیکی مؤسسه با دنیای خارج، می تواند کمک بزرگی در کاهش خطرا ت ویروسهای رایانه ای باشد، اما در دنیای فن آوری اطلاعات امروز، این چنین اقداماتی عملی نبوده و اصلا قابل اجرا نیست. نکات زیر می تواند راهنمای خوبی برای محافظت سیستم های یک مؤسسه باشد. نکاتی ساده و واضح که البته اغلب اوقات فراموش می شوند.پس با آموزش این نکات کاربردی در سایت سرزمین دانلود با ما همراه باشید:

● تعریف سیاست های امنیتی برای مؤسسه:
مهم است که بدانید تا چه اندازه و در چه نقاطی نیاز به اقدامات محافظتی دارید. باید مشخص شود که چه نوع اطلاعاتی در مؤسسه داریم و هر یک تا چه حد قابل دسترسی برای هر یک از افراد مؤ سسه یا شرکت است.
باید بدانیم چه افرادی، چه مسئولیتهایی در اجرای اقدامات محافظتی مؤسسه دارند و این افراد چگونه با یکدیگر در تبادل اطلاعات هستند.
در نهایت نیز ارتباط این افرا د با کاربران عادی موسسه چگونه بوده و چه راهنمایی و آموزشهایی در مواقع خطر و بروز ویروس به آنان ارائه خواهند کرد.

● کنترل و محافظت تمام نقاط وروری در موسسه:
با پیشرفت فن آوری و توسعه ارتباطات، روش ها و نقاط متعددی برای ورود و نفوذ ویروسهای کامپیوتری به درون یک موسسه وجود دارد. پیام های الکترونیکی آلوده، کامپیوترهای قابل حمل، دیسکت های ویروسی،فلش مموری های آلوه به ویروس ها و ...

● بروز کردن نرم افزارهای ضد ویروس:
بسیاری موسسات درباره بروز کردن فایلهای اطلاعاتی نرم افزار جهت شناسایی ویروسهای جدید آگاهی لازم را دارند ولی اغلب موسسات، از اهمیت بروز نمودن فایلهای اجرایی نرم افزارخود بی اطلاع هستند. بروز کردن فایلهای اجرایی به نرم افزار ضد ویروس این امکان را می دهد که از روش های قویتر و سریعتر در شناسایی و پاکسازی ویروسها بهره گیرند و با در اختیار داشتن آخرین آپدیت های امنیتی از سیستم های شما به خوبی مراقبت کنند.

● استفاده کاربران از نرم افزارهای ضد ویروس:
نرم افزارهای ضد ویروس نصب شده بر روی سرویس دهنده های (server) موسسه قابلیت کنترل تمام فعالیتهای شبکه را دارا هستند ولی گاه اتفاق می افتد که کاربران خارج از شبکه موسسه بطور شخصی با کامپیوتر کار می کنند و یا فایلها و پیامهای رمز شده دریافت می کنند که قابل کنترل در سرویس دهنده های موسسه نیستند تا زمانی که توسط کاربر بر روی کامپیوتر خود رمز گشایی شود.

● کلیه نرم افزارهای مورد استفاده را بروز نگه دارید:
نرم افزارهای سیستم عامل، مرورگرها(Browser)، پست الکترونیکی و نرم افزارهای کاربردی موسسه خود را بروز نگه داشته و از Upgrade و Patch هایی که شرکت های تولید کننده نرم افزار هر از چند گاهی ارائه می کنند ، استفاده کنید.

● بطور دائم و مستمر بایگانی تهیه کنید.:
اگر بایگانی مناسب داشته باشید، در صورت آلودگی به ویروس، یدون نگرانی می توانید فایلهای سالم را از بایگانی جایگزین فایلهای آسیب دیده کنید. بایگانی پیامهای الکترونیکی را نیز فراموش نکنید.
همیشه بعد از تهیه بایگانی، کنترل کنید که بایگانی بطور صحیح انجام شده و در صورت لزوم می توانید فایلها را از بایگانی خارج و جایگزین فایلهای موجود نمائید.

● موسسه خود را مشترک مراکز اطلاع رسانی کنید:
از طریق اینترنت می توانید مشترک بسیاری از این مراکز اطلاع رسانی شده و بطور مستمر خبرنامه های آنان را دریافت کنید. خبرنامه هایی درباره ویروسهای جدید، نگارش های جدید نرم افزار، نقاط ضعف نرم افزارها و آخرین اخبار از ویروس های رایانه ای و ...

● کاربران مؤسسه را آموزش دهید:
به کاربران عادی مؤسسه یاد دهید تا در صورت مشاهده ویروس کامپیوتری به چه نحو عمل کرده، چه کسی را مطلع کنند، چه کارهایی را انجام ندهند و خلاصه دستپاچه نشوند تا صدماتی بدتر و شدیدتر از صدمات ویروسها ببار آورند.

در صورت استفاده از پیام الکترونیکی و نرم افزارهای مربوط به آن در داخل مؤسسه، اقدامات زیر را انجام دهید:
نرم افزارهای پیام الکترونیکی مانند Out Look Express این امکان را فراهم می کنند که بدون باز کردن پیام، بتوان متن داخل پیام را مشاهده کرد. بسیاری از ویروسها قادرند، با استفاده از این امکان، فعال شده و آلودگی ببار آورند.

لذا در این نرم افزارها امکان Preview Pane را غیر فعال کنید.

در اغلب حالات، نرم افزار word بعنوان Editor در نرم افزارهای پست الکترونیکی انتخاب شده اند، بدین معنا که فایلهای متن بطور خودکار با استفاده از word باز می شوند.

تعدادی از ویروسها قادرند که با تغییر و آلوده ساختن فایل Normal.Dot. نرم افزارword پخش شده و شیوع یابند. لذا مناسب است که این فایل را بصورت Read Only درآورید.

بجای ارسال فایلهای متنی بصورت .Doc از حالت RTF، استفاده کنید و بجای فایلهای spread Sheet بصورت .XLS از حالت esr. استفاده نمائید.

در حالات .RTF و .CSR گروه بزرگی از ویروسها ( ویروسهای macro) قادر به فعالیت نیستند البته این روش در مقابل تمام ویروسها مؤثر نبوده و صد در صد نیست.

اغلب کاربران نیازی به استفاده از امکانات windows Sript Hosting ندارند و لذا می توان این امکان را غیرفعال نمود. گروهی از ویروسها از این امکان استفاده کرده و باعث آلودگی می شوند.

برای غیر فعال کردن این امکان مراحل زیر را دنبال کنید:


Control panel > Add/Remove Program > windows setup > Accessories >windows script host

اگر مؤسسه شما دارای سرویس دهنده خاص پیامهای الکترونیکی نیست و قادر نیستید در همان ابتدای ورود پیام به داخل مؤسسه، محتوای آنرا کنترل کنید، با استفاده از امکانات نرم افزارهای پست الکترونیکی مثل Out look Express می توانید قوانین خاص خود را برای کنترل پیامها بر روی کامپیوتر کاربران تعریف کنید.

این امکان معمولا" تحت عنوان Inbox Rules تعریف می شود. پیوست (attachment) پیام های الکترونیکی بزرگترین منبع و منشا پخش ویروسها ا ست . به کاربران مؤسسه خود بیاموزید که در باز کردن و استفاده از پیوست ها دقت زیادی بعمل آورند و پیام و پیوست هایی که از افراد بیگانه و ناشناس دریافت می کنند را بدون باز کردن حذف نمایند و دیگر پیوست ها را نیز پس از ضبط بر روی کامپیوتر و کنترل آنها توسط نرم افزارهای ضد ویروس، استفاده کنند.

پیامهای الکترونیکی دروغ و یا شوخی، یکی دیگر از موارد ایجاد مزاحمت و نگرانی بین کاربران است. به کاربران بیاموزیید که از ارسال اینگونه پیام ها به یکدیگر خودداری کرده و تنها در صورت اثبات صحت این پیامها، تنها فرد مسئول در موسسه اقدام به اطلاع رسانی درباره آن نمایند.

ویروسها معمولا" با اجرا شدن یک فایل اجرایی، فعال می شوند و اغلب اوقات این فایلهای اجرایی بصورت پیوست از طریق پیام های الکترونیکی توسط ویروس ارسال و توزیع میشود.

اغلب کاربران عادی لزومی به دریافت فایلهای اجرایی ندارند لذا می توان در همان ابتدای ورود پیام ها به سرویس دهندهای موسسه، پیامهایی که دارای پیوست EXE / VBS و یا SHS. هستند را جدا کرده و برای کنترل بیشتر قرنطینه کرد.
jack 6 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
محافظت, ها, هایی, ویروس, آموزش, از, برای, برابر, در, روش, سیستم


مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
***آخرین اخبار از باشگاه استقلال در این تاپیک*** jack ๑۩๑۞ تایپک مخصوص هواداران استقلال ๑۩๑۞ 83 04-09-2014 21:25
آموزش های آندروید از صفر Federal.Police بخش گوشی های آندرویدی 2 04-07-2013 19:28
(ms)بیماری خاموش darknes مشاوره و بیماری های اعصاب 0 03-03-2013 10:25
معرفي دانشگاه ها Admin بخش اخبار و معرفی دانشگاه ها 14 01-01-2013 20:42
معرفی 10 روش برای محافظت از سیستم در برابر تهدیدات اینترنتی jack 6 هک و امنیت 0 09-06-2012 15:28


اکنون ساعت 15:32 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University