شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > انجمن موزيك - the music > بخش موسيقي ایرانی > آرشيو موزيك ايراني

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-27-2013, 18:14   #1
مدیر ازمایشی
 
maryam آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
نوشته ها: 4,579
تشکر: 0
تشکر شده 458 بار در 305 ارسال
gfd ترانه های ماندگار با صدای ماندگار

ترانه های ماندگار با صدای ماندگار



سیما بینا (زاده ۱۳۲۳ در خوسف از توابع شهرستان بیرجند) آهنگساز و خواننده آوازها و ترانه*های محلی ایرانی است. او از کودکی در کنار احمد بینا پدری که استاد موسیقی سنتی و شاعر و ---- ساز ترانه*های اولیه او بود رشد کرد.

*سیما بینا در شهرستان خوسف از توابع بیرجند از استان خراسان جنوبی به دنیا آمد.

* پدر او احمد بینا از اهالی تفرش و استاد موسیقی سنتی ایرانی بود.


از همان کودکی و از سن ۹ سالگی خوانندگی را در رادیو ایران آغاز کرد. او ردیف موسیقی ایرانی و تکنیک*های آوازی را نزد اساتید بزرگی چون موسی*خان معروفی و نصرالله زرین*پنجه فرا گرفت. بعد از فارغ*التخصیل شدن از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در سال ۱۳۴۹ تحصیل دانش موسیقی ایرانی و ردیف را نزد معلم یگانهٔ آواز، استاد عبدالله دوامی ادامه داد.


او بعد از سال۱۳۵۷ در کنار تدریس موسیقی کلاسیک ایرانی و آواز به تحقیق و جمع*آوری ترانه*های محلی ایرانی و بازنویسی آهنگ*های مردمی و روستائی، به*خصوص موسیقی*های محلی زادگاهش، خراسان پرداخته*است.


او با سفر به دورافتاده*ترین نواحی در سرتاسر این ناحیه توانسته*است مجموعه*ای از ترانه*ها و آهنگ*های کمیاب و تقریباً فراموش*شده را جمع*آوری کند. از سال ۱۳۷۲ خانم سیما بینا برای ارائهٔ گنجینهٔ یافته*هایش در موسیقی محلی ایرانی به جشنواره*های معتبر موسیقی در سراسر دنیا دعوت شده*است.

سیما بینا پس از اتمام تحصیل با عزیز میتویی ازدواج کرد و ۲ فرزند دختر و پسر به دنیا آورد، اما زندگی مشترکشان با خودکشی همسرش پایان یافت.

پسرش آرش میتویی نیز به آواز (در سبک جاز) علاقمند شد. سیما بینا سالها بعد با حسن زارع ازدواج کرد و گاهی در کلن به سر می*برد و به تهیه آوازهای محلی مشغول است

او نخستین زنی است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ کلاس تعلیم آواز دایر کرد. او همچنین نخستین زنی بود که در تالار وحدت کنسرت برگزار کرد. از سال ۱۹۹۳ میلادی تا به امروز به جشنواره*های جهانی دعوت شده و موسیقی مردمی ایران رابه گوش جهانیان رسانده*است.

سیما بینا اکنون، بعد از عمری تلاش در راه حفظ موسیقی محلی ایران، تجسم سی سال تلاش بی*وقفه و خستگی*ناپذیر برای جهانی شدن موسیقی*اش را در پیش*روی خویش نظاره*گر است.

سیما بینا می*گوید: «صدا و موسیقی من ذره*ای از فرهنگ غنی و پربار سرزمین*ام ایران و مردم شریف آن است.»

فایل های پیوست شده
نوع فایل: rar Sima Bina.rar (1.98 مگابایت, 9 نمایش)
__________________
اسمون ابری بود با نگاه من
maryam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 03-27-2013, 18:40   #2
مدیر ازمایشی
 
maryam آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
نوشته ها: 4,579
تشکر: 0
تشکر شده 458 بار در 305 ارسال
پیش فرض


اکبر گلپایگانی





اکبر گلپایگانی معروف به گُلپا (۱۰ بهمن ۱۳۱۲ تهران -) از خوانندگان موسیقی سنتی و پاپ ایرانی است.


اکبر گلپایگانی در ۱۰ بهمن ۱۳۱۲ در محله تکیه زرگرهای تهران به دنیا آمد. خانواده وی هنرمند بودند به طوری که برادر ایشان استاد حسن گلپایگانی یکی از نوابغ موسیقی ایران محسوب می*شوند و مجموعه گوشه*های موسیقی ایرانی که با صدای ایشان ضبط شده*است یکی از کاملترین مجموعه*های گوشه*های اصیل ایرانی می*باشد.


تدریس آواز ایشان از سال ۱۳۴۸ در آموزشگاه برادران معارفی (از نوازندگان آثار قمر الملوک)تا کنون با جدیتی مثال زدنی در حال انجام است. همسر وی گلرخ گرایلی نام دارد و دو فرزند دختر وی ساقی و ساغر نام دارند. یکی از برادران گلپا بنام محمد (برادر ناتنی و از پدر یکی و از مادر جدا) در سالهای پس از انقلاب اسلامی، با نام هنری گلریز در ایران فعالیت موسیقی دارد.

اولین آواز رسمی وی آوازی در مایه ابوعطا در سال ۱۳۲۸ (در سن ۱۶ سالگی) در یک محفل خصوصی و در منزل استاد مرتضی خان محجوبی و با همکاری استادان بزرگی همچون مرتضی خان محجوبی، بانو قمرالملوک وزیری، سعادتمند قمی، علی تجویدی و حسین تهرانی شکل گرفت.


مهمترین وقایع هنری:


۱۳۲۰ - آغاز تعلیم موسیقی نزد پدر (حاج حسین گلپایگانی) به طور جدی و منظم


۱۳۲۶ - اولین تجربه شرکت در یک گروه ارکستر کر به رهبری ایرج گلسرخی


۱۳۲۷ - عضویت در انجمن موسیقی مدرسه نظام و آشنایی با حسین خواجه امیری (ایرج)


۱۳۲۸ - آشنایی با حسن یکرنگی از شاگردان اقبال السلطان (اقبال آذر) و تعلیم آواز نزد او - اجرای آوازی در مایه ابوعطا در سال ۱۳۲۸ (در سن ۱۶ سالگی) در یک محفل خصوصی و در منزل مرتضی محجوبی


۱۳۳۰ - آشنایی و آغاز تعلیم زیر نظر نور علی خان برومند به کمک علی تجویدی


۱۳۳۱ - آشنایی با اساتید برجسته موسیقی ایران و تعلیم نزد استاد ابولحسن صبا،حسین طاهر زاده، ادیب خوانساری، عبدالله دوامی، حاج محمد مجرد ایرانی، یوسف فروتن، سلیمان امیر قاسمی، اسماعیل قهرمانی، حسن مشحون


۱۳۳۵ - خواندن آواز در دستگاه سه گاه (به همراهی تار نورعلی برومند) و آواز در دستگاه بیات اصفهان (به همراهی کمانچه علی*اصغر بهاری) به دعوت سازمان یونسکو


۱۳۳۷ - ورود به رادیو ایران برای اجرای موسیقی به دعوت داوود پیرنیا مبتکر برنامه گلها


۱۳۳۹ - ضبط اولین صفحه (گرامافون) توسط کمپانی ایران گرام


۱۳۴۰ - تدریس موسیقی ایرانی بنا به دعوت دانشکده (میوزیک بیلدینگ) یوسی. ال. ا (کالیفرنیا) به همراه استاد فرهنگ شریف


۱۳۵۲ - اجرای برنامه در رویال دایان لندن - در این برنامه از هر کشور یک خواننده منتخب و یک موزیسین شرکت داشتند که از ایران خواننده منتخب استاد گلپا بود.


۱۳۵۸ - ممنوعیت برای اجرای موسیقی در رادیو و تلویزیون ایران


۱۳۷۳ - دریافت دکترای افتخاری در رشته آواز از دانشگاه کلمبیای آمریکا (گلپا اولین ایرانی است که موفق به دریافت دکترای آواز می*باشد)


۱۳۸۱ - دریافت دکترای افتخاری اقتصاد و هنر از سازمان یونسکو


۱۳۸۲ - آغاز به کار مجدد پس از ۲۵ سال، ارائه دو آلبوم مست عشق و عقیق (اما همچنان از رسانه*ها پخش نمی*شود)


۱۳۸۴: مراسم بزرگداشت و تقدیر از گلپا با حضور پروفسور سیسختی و ذوالقدر


۱۳۸۵: اهدای دکترای افتخاری از دانشگاه مجارستان


۱۳۸۶: اخذ نشان پیکاسو در مجلس سنای فرانسه از دست ژاک شیراک (رئیس جمهور پیشین فرانسه)

فایل های پیوست شده
نوع فایل: rar TRACK05.rar (7.83 مگابایت, 12 نمایش)
__________________
اسمون ابری بود با نگاه من
maryam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 03-27-2013, 19:18   #3
مدیر ازمایشی
 
maryam آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
نوشته ها: 4,579
تشکر: 0
تشکر شده 458 بار در 305 ارسال
پیش فرض

ستار









(با نام اصلی عبدالحسن ستارپور) در ۲۸ آبان ماه ۱۳۲۸ در تهران متولد شد. پدر ستار اهل آذربایجان روسیه است. او دوران نوجوانی خود را در شهباز تهران گذراند. ستار تحصیلات خود را در دبستان و دبیرستان اقبال به اتمام رساند و کارشناسی را در رشته اقتصاد بین*المللی از مدرسه عالی بازرگانی (در حال حاضر معروف به دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی) گرفت. او به زمینه*های مختلف هنری و ورزشی به خصوص فوتبال علاقه*مند بود و در تیم*های فوتبال بازی می*کرد. حتی بعدها در جوانی و میانسالی نیز علاقه*مند و پیگیر فوتبال بود و کاپیتان تیم فوتبال هنرمندان نیز گردید.
استعداد ستار و مهارت او در موسیقی سنتی و پاپ ایرانی به او کمک کرد تا به یکی از محبوب*ترین چهره*های موسیقی ایران تبدبل شود. محبوبیت ستار در سن ۲۲ سالگی با خواندن ترانهٔ خانه به دوش که بر اساس سریال خانه به دوش (مراد برقی) به کارگردانی و بازیگری پرویز کاردان بود آغاز گشت. بعدها ستار ترانه*های بسیاری از برنامه*های رادیویی و تلویزیونی را خواند و جزء خوانندگان خانوادهٔ سلطنتی ایران گشت.






آهنگ «خانه به دوش» با شعری از ایرج جنتی عطایی و آهنگی از بابک بیات سر آغازی شد تا ستار با خواندن آهنگ*های همسفر، شهر غم، صدای بارون، بهت، سرسپرده، دلتنگی، شازده خانوم، گل سنگ و ده*ها آهنگ دیگر به شهرت برسد. ستار تا به امروز بیش از سیصد آهنگ و ترانه اجرا کرده است.
  • آلبوم*های منتشر شده ستار:
  • ۱۳۵۰:همسفر شامل:باج _ دشمن _ گل کاغذی _ گلنار _ همسفر _ همزاد _ خانه به دوش _ مرادر یاب _ نفرین _ شب و دیوار _شهرغم
  • ۱۳۵۳:دلتنگی شامل:عسل _ آوازه خان _ دلتنگی _ ان شاءالله _ گرفتار _ غزل _ گل سنگم _ منو نترسون _ شکوه _ زخم
  • ۱۳۵۴:شام آخر شامل:باتوبودن _ بت شکن _ فاتح _ گل حسرت _ کاشکی _ مرثیه _ شام آخر _ تکیه گاه _ وارث _ یکی به شکل خود من
  • ۱۳۵۵:شازده خانوم شامل:عاشق _ ازتوخواندن _ بهارمن _ مهردوست _ سرسپرده _ صیددل _ شازده خانوم _ یوسف گمگشته _ زنگ حساب _ زلف کجت
  • ۱۳۵۶:صدای بارون شامل:آب _ عروسک _ بهارمن _ هرس _ مناجات _ رفیق _ سفر _ صدای بارون _ صدای زنگوله _ شب ویرونی _ شب وشام _ تصویر _ تعظیم
  • ۱۳۵۹:عید شما مبارک شامل:دردغربت(مهستی) _ عاشق(ستار) _ عید شما مبارک(ناصر چشم آذر) _ خدایا من غریبم(ستار) _ میخوونه(مهستی) _ دروغ(ناصر چشم آذر) _ پرنده مهاجر(مهستی)
  • ۱۳۶۰:اشک شامل:افلاکی(در دستگاه هما) _ اشک(در مایه ی دشتی)
  • ۱۳۶۱:مستی شامل:بوی خوش تو _ دلم تنگ اومد _ غوغای ستارگان _ خوشگله _ من از روز عزل _ مستی _ نقش من چرا _ تکرار
  • ۱۳۶۱:رقیب شامل:عمونوروز _ ای کاش _ قصه ما _ خاک خسته _ خواستگاری _ رقیب _ صدای تو _ تاتورادیدم
  • ۱۳۶۳:بانی شامل:ازعشق مردن _ بانی _ دلواپسی _ هوای عشق _ حیدرخان _ کوزه _ مسلمانان _ پندحافظ _ یامولا _ زندان
  • ۱۳۶۵:بی عشق هرگز شامل:عاشق میومنم _ بی عشق هرگز _ بلوغ ستاره _ دفترعشق _ دیگه نکن گریه _ عشق من _ ای عاشقان _ حاشامکن _ جدایی _ تنهانبودی
  • ۱۳۶۷:گل پونه شامل:بهت _ چادر نماز گل گلی _ چه قشنگه عاشقی _ گل پونه _ گل پری _ خاک _ نارفیق _ نم نمه بارون _ شازده خانوم _ یکشبه
  • ۱۳۶۹:قدم رنجه شامل:عجب چشایی داری _ عروسی _ قدم رنجه _ مادر _ نازگلک _ پله _ طلاق _ یوسف کنعان
  • ۱۳۷۰:ضیافت شامل:بی خوابی(آصف) _ غریبه(مهستی) _ بسوزای دل_ستار) _ تارا(ستار) _ آخر زمون(مهستی) _ دلم اونجاست هنوز(آصف)
  • ۱۳۷۰:تک خال شامل:عموزنجیرباف _ عزیزدوردونه _ دختر کد خدا _ دخترم _ فلسفه عشق _ گذشته ها _ همیشه عشق _ همسرم _ موزیک _ شناسنامه _ تکخال _ تلفن
  • ۱۳۷۱:ایران ایران شامل:آشتی _ بی نظیر _ بیگانگی _ گلناز _ ایران ایران _ مارامطلب _ ماروباش _ مطرب _ روایت _ سپیدوسیاه
  • ۱۳۷۱:سکه طلا شامل:باور کن(ستار) _ چه کنم(شهره) _ خوشی به ما نیومده(شهرام صولتی) _ پروانه(ستار) _ سکه طلا(شهره) _ یار فراری(شهرام صولتی)
  • ۱۳۷۲:نمیذارم بری شامل:نمیذارم بری(شهره) _ شنیدم(شهره) _ عشق(شهره) _ هوای تازه(شهرام صولتی) _ مستی(ستار) _ نوبهار(ستار) _ عروسی(شهره)
  • ۱۳۷۲:فصل پنجم شامل:ازسفراومده _ چشم بادومی _ دنیای بابا _ فصل پنجم _ غم مخور _ رویا _ سرنوشت _ یادته
  • ۱۳۷۴:دو پرنده شامل:آمدی _ باورکن _ دل شیطون _ دو پرنده _ قاصد عشق _ گل کینه _ همسفرعشق _ پناه _ پروانه _ سروناز
  • ۱۳۷۴:گل گندم شامل:بوی گل و بوی گندم(مهستی&ستار) _ آهو(ستار) _ مهمان(مهستی) _ از تو چه مونده باقی(ستار) _ زنجیرعشق(مهستی) _ جونه جونم(ستار) _ نقطه های جدایی(مهستی) _ میکس(مهستی&ستار)
  • ۱۳۷۵:ارمغان شامل:آی گفتی(دلارام) _ قاصد عشق(ستار) _ گل کینه(ستار) _ هر کی به فکر خویشه(دلارام) _ هجرت(دلارام) _ نمیری که مارو کشتی(دلارام) _ پناه(ستار) _ سروناز(ستار)
  • ۱۳۷۵:حکایت 3(من و غروب و جاده) شامل:اشک ناکامی _ بنویس _ گلهای کاغذی _ خاطره _ کجابود _ مهتاب _ من وغروب وجاده _ میترسم
  • ۱۳۷۸:کوچه شامل:جان شیرینم _ خط بکش _ خورشیدخانوم _ کوچه _ ساقی _ زندونه دلتنگی
  • ۱۳۸۰:گلایه شامل:عاشق خجالتی _ ای دل ای دل _ گلایه _ گریه _ کمتر گله کن _ کاشکی شاه بودم _ شب _ یاور
  • ۱۳۸۱:ستاره بازی شامل:رفتی ونموندی _ ستاره بازی _ رمز _ فریب _ پنجره _ شب
  • ۱۳۸۲:گلهای غربت 4 و 5 شامل:اشک حسرت(گلپا) _ نماز عشق(ستار)
  • ۱۳۸۵:گل بانو شامل:خاکی _ آخرین تلاش _ یگانگی _ گل بانو _ سلام _ گل گشت _ اشک عاشق _ چشمات
  • ۱۳۸۷:دوستان شامل:همسرم(ستار) _ فرشته(مرتضی) _ ایمیل(سعید محمدی) _ امشب(شیلا) _ دل شیشه ای(ستار) _ دخت کرمانشاه(مرتضی) _ دل دیوونه(شیلا)_ درخت بی سایه(سعید محمدی)
فایل های پیوست شده
نوع فایل: rar Bahare Man.rar (5.48 مگابایت, 6 نمایش)
__________________
اسمون ابری بود با نگاه من
maryam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
با, ترانه, صدای, ماندگار, های


مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
جدید ترین اخبار کانالهای فارسی زبان فقط در این تاپیک Admin اخبار شبکه های ایرانی برون مرزی(اروپایی) 1305 12-20-2020 12:07
دانلود ترانه ی قدیمی و کمیاب حمومی با صدای بانو شهپر اختصاصی ایران اچ دی jafar007 آرشيو موزيك ايراني 0 01-30-2013 14:06
صدای شکستن سرعت صوت را بشنوید maryam اخبار علمی 0 10-31-2012 21:48
آلبوم جدید و بسیار زیبای شهروز دلبر به نام صدای عاشقونه Admin آلبوم هاي جديد 0 08-11-2012 15:41


اکنون ساعت 02:06 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University